Budi najbolja verzija sebe.
Vukovi u janjećoj koži

Maske su pale: Ova tri horoskopska znaka imaju dva lica

Servirat će ti najljepši osmijeh, no čim se okreneš, dobit ćeš nož u leđa - lažni su kao fake Chanelova torbica sa štanda, samo što ih, za razliku od torbice, nije lako razotkriti. Srećom, zvijezde pristižu u pomoć

Život piše zanimljive scenarije, s nekim ljudima kliknemo na prvu i već nakon par kava postanemo istinski bliski. Kod drugih nam nešto smeta još i prije no što smo im dali šansu - instinktivno znamo da nikad nećemo biti prijatelji. Kod tih je situacija sve jasno i šanse da netko u takvim odnosima izvuče kraći kraj ravne su nuli. No onda postoji i ona treća kategorija: ljudi koji se isprva ponašaju prijateljski i silno ljubazno da bi onda kad tad pokazali svoje pravo lice - a ono je ružno i zločesto. Ako smo žrtva takve prijetvornosti, ostat ćemo zatečeni i osjećati se u najmanju ruku izdano.

Što je najgore od svega, psiholozi tvrde kako je vrlo teško unaprijed prepoznati da pred tobom stoji dvolična osoba. Ponekad mogu proći mjeseci - pa i godine, prije no što perfidni lažni prijatelj skine masku i pokaže pravo lice.

Ako je vjerovati horoskopu, ipak nismo baš sasvim bespomoćni - naime, zvijezde nam otkrivaju tri znaka koje najčešće "krasi" ova omražena osobina. Evo koji najvećih licemjera Zodijaka:

Budi najbolja verzija sebe.
1/4
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.