Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Zvijezde ti nisu sklone

Ova tri znaka do kraja tjedna moraju biti strpljiva i paziti što rade

Najveće turbulencije očekuj na području romantičnih veza. Partner bi te mogao neugodno iznenaditi, no mogla bi i sama sebi priuštiti najneugodnije spoznaje

pexels-cottonbro-3778361.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

U tjednu u kojem se nalazimo tri horoskopska znaka suočavaju se s brojnim izazovima, tako su im pripremile zvijezde. No, ne treba očajavati, jer će već u idućem situacija krenuti na bolje.

Image
Tabu tema

Hush, hush: Sve o intimnim odnosima za vrijeme mjesečnice

Kroz ovaj tjedan Mjesec će biti u Vodenjaku, potom u konjunkciji s Venerom pa s Marsom, a onda za kraj s Plutonom. Glavna problematika vrtjet će se oko ljubavi, bit će tu strahova, paranoja, neprijateljstava, previše ćeš tražiti od onih koji su ti najbliži, ali i ti najbliži mogli bi te iznevjeriti.

Osoba s kojom si u romantičnoj vezi, u ovom će se tjednu predstavljati za nekoga tko nije. Možda misliš da možeš staviti ruku u vatru za svog partnera, sigurna si da ti je vjeran i iskren, no ovih dana budi oprezna i spremna na sve kako se ne bi previše iznenadila ukoliko ti zvijezde pripreme neugodno iznenađenje na romantičnom polju. Možda će te prevariti, a možda ćeš saznati da živi dvostruki život. Što god otkrila, itekako će ti otvoriti oči.

shimmer fallback

U nastavku pročitaj kojim se to znakovima sprema neugodno iznenađenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Lav

Lavice, pripremi se na prekid. U ovom tjednu moguće je da ti partner, osoba s kojom izlaziš ili prijatelj s povlasticama obznani da želi prekinuti vezu s tobom. O tome razmišlja jako dugo, no ti nisi baš ništa posumnjala. Štoviše, bila si uvjerene da je totalno zaljubljen u tebe. Teško da možeš povjerovati da postoji osoba na svijetu koja te ne voli, a kamoli da je to tvoj partner. No, horoskop ti je takav. Bit će bolje.

shimmer fallback

Vaga

Želiš o sebi misliti da si odana i uvijek spremna pomoći drugima. I jesi, u određenoj mjeri. No, zaboravljaš da znaš biti i vrlo kritična i toliko osuđivalački nastrojena da ljude dovodiš do ludila. Tijekom ovog tjedna ponašat ćeš se jako snobovski i bit ćeš nametljiva, što će tvog partnera dovesti do ruba. Ponekad ne znaš granice. Pokušaj se kontrolirati tijekom ovog tjedna kako vašem odnosu ne bi nanijela nepopravljivu štetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Ribe

Tvoje neugodno iznenađenje u ovom tjednu dolazi iz tebe same. Shvatit ćeš da više nisi zaljubljena u osobu kojoj si se zavjetovala na vjernost za cijeli život. Dogodit će se to u trenu, preko noći, bit ćeš šokirana svojim emocijama. Kao da se zvijezde poigravaju tobom, oni tranziti s početka teksta surovi su prema tebi. Radiš pogreške koje će te skupo stajati, a osobi koja te voli slomiti srce. Preduboko si zaglibila, Ribice i sada moraš ispunjavati ulogu za koju si mislila da si idealna, a ispostavilo se da nisi i da ti ta uloga sada pričinjava zatvor. Kako ćeš se izvući? Budi pažljiva, u pitanju su srca.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.