Budi najbolja verzija sebe.
Ups!

Skloni su 'šarati': Za ova tri horoskopska znaka vjernost je veliki izazov

Temelj kvalitetne veze je vjernost, no za neke horoskopske znakove i najveći problem. Koliko god se trudili, pokleknu upravo na ovom polju...

pexels-cottonbro-studio-4695783.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Više od svega na svijetu oni bi htjeli da su vjerni svome partneru ili partnerici, ali to im ne polazi za rukom. Intimno u sebi njihovo biće zatitra svaki put kada se ukaže prilika z zabranjenim voćem - bio to samo flert ili velika ljubav na vidiku.

Image
Nema opravdanja

Brišu svaki trag: Četiri stvari koje preljubnici čine da bi sakrili aferu

Na žalost, i ta potencijalno velika ljubav završit će u zagrljaju nekog trećeg. Postoje horoskopski znakovi kojima vjernost nije jača strana, no to ih ne opravdava.

shimmer fallback

U nastavku ti otkrivamo tri najveće varalice horoskopa. To ne znači da su oni loši ljudi, već da im je teško smiriti se u vezi i ostati monogamni. Naravno, ne i nemoguće. Pravoj ljubavi ništa nije neizvedivo pa ni ukrotiti onog kojem su zvijezde zamrsile put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Vaga

Rođene između 23. rujna i 22. listopada, Vage imaju mnogo lijepih osobina, no "krasi" ih i sklonost varanju. Prema New York Postu, Vage su koketne, uživaju u pažnji i ne vole se osjećati usamljeno, što ih čini jednim od znakova koji će najvjerojatnije prevariti svog partnera i lagati o tome. Dakle, ako se Vaga osjeća usamljeno dok je njezin partner odsutan zbog posla i ako upozna nekog šarmantnog, u trenu bi mogla zastraniti. Također, Vage više od svega izbjegavaju sukobe i svađe pa ako su nezadovoljne u svojoj vezi to neće nastojati raščistiti, već će utjehu pronaći u tuđem, tajnom zagrljaju. Umjesto suočavanja sa svojim partnerom ili partnericom, pribjeći će prevari kao vrsti bijega.

Nadalje, mnoge su Vage tašte, jer im je fokus na izgledu i ljepoti. Dakle, čak i kada Vaga istinski voli svog partnera, teško će odoljeti dobrom izgledu, šarmu ili stilu nekog trećeg. "Moja partnerica je divna, ali ona žena koju sam jutros sreo u kafiću imala je tako lijepe usne — jedan poljubac neće biti zločin!" - ovako razmišlja jedna Vaga.

shimmer fallback

Blizanci

Blizanci vole društvo i traže uzbuđenja, zbog čega se nalaze u tri najnevjernija horoskopska znaka. Osim toga, želja za uzbuđenjem mogla bi natjerati Blizanca da pokuša sakriti aferu kao uzbudljivu avanturu, a ne kao nešto bolno i pogrešno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Rođeni između 21. svibnja i 20. lipnja, neki Blizanci imaju dosta problema s donošenjem odluka, zbog čega je manje vjerojatno da će se posvetiti monogamnoj vezi od nekih drugih znakova zodijaka. Stoga bi Blizanac koji ne može odlučiti je li stvarno zaljubljen u svoju trenutnu partnericu, mogao pokušati izlaziti s drugim ljudima sa strane kako bi shvatio svoje osjećaje i donio odluku. Većina Blizanaca je vrlo inteligentna i šarmantna, što privlači druge ljude, ali im i olakšava pred partnericom sakriti aferu.

shimmer fallback

Ovan

Ovnovi obožavaju seks i tu se krije njihova slaba točka kada govorimo o nevjeri. Ovo je znak koji ima iznimno visok seksualni nagon i vrlo brzo mu sve dosadi - paklena kombinacija za Ovna koji nastoji biti vjeran. "Njegova partnerica mora biti na oprezu", upozorava za portal Bustle astrologinja Clarisse Monohan.

Osim želje za puno seksa, Ovnovi vole tulumariti - plesati cijelu noć, piti više od ostalih gostiju i upoznavati nove ljude, a time i upadati u neprilike, piše YourTango. Iako zabava ne mora nužno dovesti do seksa, Ovan je toliko avanturistički nastrojen da bi mogao učiniti nešto impulzivno i zažaliti. Na primjer, nakon nekoliko pića, mogli bi se početi ljubiti s nekim na plesnom podiju u noćnom klubu u subotu navečer…

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.