Budi najbolja verzija sebe.
Ne mogu si pomoći

6 nesigurnih znakova koji 'pucaju' od ljubomore kad njihov partner flerta

Čak i ako vjeruješ svom partneru, a ne možeš si pomoći da ne budeš ljubomorna kada ga vidiš kako flerta s nekim drugim - možda si jedan od ovih šest nesigurnih horoskopskih znakova

Možda se osjećaš sigurno u svojoj vezi, vjeruješ svom partneru i znaš da te nikada neće prevariti. Ali kad ga vidiš kako flerta s nekim, ne možeš si pomoći i postaješ ljubomorna.

Dok neki ljudi flertaju, a da ni ne razmišljaju o tome, za druge je to način izražavanja interesa za drugu osobu kroz govor tijela, igru riječi i dodir. No, postoji razlika između ljubaznosti i flertanja, a ponekad se te linije zamagljuju; tada može biti teško reći u koju kategoriju spada tvoj partner.

Tu nesigurni horoskopski znakovi u astrologiji imaju problem. Flert njihovog partnera može potaknuti osjećaj ljubomore i dovesti do brige oko varanja. Kad uhvatiš partnera kako flerta, možeš se osjećati kao da te ignorira kako bi mogao imati punu pažnju druge osobe - a to boli!

Budi najbolja verzija sebe.

Ako osjećaš ljubomoru, ne želiš učiniti nešto zbog čega ćeš kasnije požaliti, ali ni izbjegavanje suočavanja sa svojim osjećajima nije dobro. Provjeri jesi li na popisu nesigurnih horoskopskih znakova koji 'pucaju' od ljubomore kad vide partnera kako flerta.

1/7
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.