Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pokeraško lice

Vječne enigme: 6 znakova koje je nemoguće 'pročitati'

Neki od nas su prirodni talenti u skrivanju svojih osjećaja i misli, a pobjedu zasigurno odnose ovi horoskopski znakovi

profimedia-0325425391.jpg
Foto: Profimedia
Budi najbolja verzija sebe.

Pokeraško lice. Svi smo čuli tu frazu. Ali što ona zapravo znači? To sigurno znaju horoskopski znakovi koje je, ako je suditi po zvijezdama, apsolutno nemoguće pročitati.

Pokeraško lice je mrtva točka, bezizražajni pogled koji nosimo kad ne želimo dati vizualni znak što se događa u nama - bez emocija, bez nagovještaja ili traga.

Image
Slatki grijeh

'Mračne' tajne: Što radi koji horoskopski znak kad ih nitko ne gleda?

Neki od nas su prirodni talenti u skrivanju svojih osjećaja i misli, dok drugi nose svoja srca na rukavima i puštaju svijet da zna sve što im je na umu. Na jednom kraju spektra imamo pokeraška lica, naizgled hladnu i proračunatu gomilu, a s druge strane imamo previše informacija. Dugoročno se radi o ranjivosti; neki je štite, a neki je toplo pozdravljaju.

Ako si ikad bila povrijeđena, možda znaš kako je to emocionalno zatvoriti se. Možda također znaš kako je to 'nositi' lažno lice, nešto da pokaže svijetu da nisi netko koga se može prevariti…opet. A možda si i jedan od horoskopskih znakova u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Vodenjak

U slučaju Vodenjaka, trebalo bi unaprijed znati da je ovaj znak jedan od najhladnijih i možda najokrutnijih znakova u astrologiji. Iako većina ljudi može iskoristiti pokeraško lice za prikrivanje emocija, Vodenjak na prvom mjestu zapravo ima malo osjećaja.

Prilično im je lako ignorirati bilo kakav instinkt da reagiraju. Vodenjak je hladan, nemoguće ga je pročitati, a zbog toga nerijetko može biti neprijateljski nastrojen i udaljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Jarac

Jarca nikada nećeš moći pročitati jer je profesionalno kul. Jarac je neprijateljski nastrojen prema jakim osjećajima i dobro funkcionira u svijetu izgrađenom od čvrstih, neemocionalnih koncepata.

Ako želiš nešto učiniti, potreban ti je fokus i gotovo vojna preciznost; a ovakav se pothvat ne može dovršiti osjećajima koji se provlače posvuda. Zbog toga Jarac iskorištava nemogućnost svoje tajnovitosti.

Blizanci

Od svih znakova, nema nitko vještiji u skrivanju svake pojedine stvari koja im je na umu, kao što su Blizanci. Zapravo nije važno što se događa - nikada nećeš moći pročitati lice ovog znaka.

Sve svoje podatke drže u sebi, važu i uravnotežuju ono što trebaju znati i ne pokazuju znakove osjećaja…gotovo nikada. Ako u ovoj pokeraškoj igri postoji pobjednik, to su Blizanci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Vaga

Recimo to ovako: Vaga te je od početka zavarala. Provlače se kroz život na reputaciji 'drage osobe', sve dok ih ne pitaš nešto osobno.

Vaga ne voli davati osobne informacije, a kako bi izbjegla konfrontaciju (Vagin smrtni strah) pokazat će takvu hladnoću da ćeš se zapitati jesu li uopće ljudi. 'Draga osoba' koja je Vaga je zapravo lažna, što ih čini nemogućim za pročitati.

Rak

Ovaj znak natjerat će te na razmišljanje i pretpostavku da su sve na čemu rade dobrota, ljubav i svjetlost. Ali to je fasada.

Rakove je nemoguće pročitati, jer uvijek igraju na kartu dobrice i to ih čini "ljubaznima i suosjećajnima" u očima drugih, kad je, u stvari, Rak oportunist koji se nikada neće prepustiti onome što stvarno misli, pogotovo ako se radi o nečemu negativnom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Djevica

Djevicu je gotovo nemoguće pročitati. A zašto? Ako poznaješ jednu Djevicu, znaš da su svi osjećaji, i dobri i zli, prikriveni vanjskim pogledom gađenja i neodobravanja.

Taj pogled "nešto užasno smrdi" koji Djevica daje gotovo svima koje poznaju upravo je ono što koriste za prepreku tvoje percepcije o njoj.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.