Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Horoskop i veze

'Kontrol frik', egotriper...Koja je tvoja najiritantnija navika u vezi prema horoskopu?

Svatko od nas ima poneku iritantnu i dosadnu naviku kada je u vezi s nekim, a na te navike uvelike utječe i naš horoskopski znak. U nastavku saznaj koja je tvoja na temelju svog horoskopskog znaka

iritantna-navika.jpg
Foto: Unsplash

Svatko od nas ima jednu ili više dosadnih navika koje nerviraju naše partnere i od toga ne možemo pobjeći. Pretjerano korištenje društvenih mreža, konstantno svađanje, drastične promjene raspoloženja, tvrdoglavost… iritantnih navika je toliko i ne postoji niti jedna osoba na planeti koja nema barem jednu od njih. A na te naše iritantne navike uvelike može utjecati naš horoskopski znak, koji utječe i na osobine naše osobnosti.

Image
Teški da teži ne mogu biti

Za njih ti trebaju 'debeli živci': 4 horoskopska znaka s jako teškim karakterom

Primjerice, ako si rođena u znaku Ovna, kojim vlada Mars, vjerojatno si slona svađama i uzavrelim raspravama, a ako si rođena u znaku emotivca Raka, promjene raspoloženja nisu ti strane. A kako bi promijenila te svoje iritantne navike, prvo ih moraš osvijestiti, pa u nastavku saznaj koja je tvoja najiritantnija navika u vezi na temelju horoskopskog znaka, a zatim se potrudi promijeniti ju kako tvoja veza više ne bi patila.

Budi najbolja verzija sebe.
1/13
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.