Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Horoskopski znakovi i parfemi

Mirisni horoskop: Savršen parfem na temelju tvog horoskopskog znaka

Svatko od nas posjeduje određene karakteristike i osobine zahvaljujući našem horoskopskom znaku, a one nam mogu reći puno toga o našem ukusu i preferencijama kada su u pitanju mirisi i parfemi

parfemi-horoskop.jpg
Foto: Pexels

Odabir savršenog parfema ili toaletne vode može biti vrlo težak zadatak, onda kada ga biramo za sebe, ali posebno onda kada ga biramo za neku nama dragu osobu. Odlično je ako znamo točno kakve mirise netko voli, ili čak točan brend mirisa, no u slučaju da nekome želiš kupiti parfem, a ne znaš koji, nije sve izgubljeno - svaki od dvanaest horoskopskih znakova ima jedinstvene karakteristike koje mogu biti od velike pomoći u razumijevanju onoga što im se sviđa, a što ne sviđa, pa čak i kada su u pitanju parfemi.

Image
Imaju kultni status

Vječni klasici: 10 parfema koje bi svaka žena trebala probati jednom u životu

Bilo da kupuješ parfem nekoj sebi dragoj osobi, ili ti želiš isprobati nešto novo za sebe, odabir mirisa na temelju horoskopskog znaka nije loša ideja. Svatko od nas posjeduje određene karakteristike i osobine zahvaljujući našem horoskopskom znaku, a one nam mogu reći puno toga o našem ukusu i preferencijama kada su u pitanju mirisi. Neki znakovi preferiraju drvene i začinske note, dok drugi uglavnom odabiru one cvjetne i osvježavajuće. A evo koji je parfem kao stvoren za tebe na temelju tvog horoskopskog znaka.

Budi najbolja verzija sebe.
1/13
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.