Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Novo razdoblje

Kako će vladavina ekscentričnog Vodenjaka utjecati na svaki horoskopski znak?

Vodenjak u 2023. godini poziva nas da se povežemo s novim idejama, prigrlimo slobodu u svojim životima, ali svaki horoskopski znak treba obratiti pažnju na neke signale

profimedia-0732859890.jpg
Foto: Profimedia.hr

Tranzicija iz pragmatičnog Jarca u vladavinu slobodnog Vodenjaka otvorit će neke nove stvari u našim životima. Počinje vrijeme kada ćemo se fokusirati na neovisnost, inovativnost i prosvjetljenje. Astrološki gledano idealno je vrijeme za razmišljanja, vježbanje nevezanosti i povezivanje s boljom verzijom sebe. Vladavina Vodenjaka započinje 20. siječnja i traje do 18. veljače.

Image
Zvjezdanova prognoza

Vodenjak - godišnji horoskop: Čekaju te velike promjene na osobnom planu, a krajem godine napredak na poslu

Ovaj znak je pravi ekscentrik kojim vlada planet Uran, Vodenjak utjelovljuje sve radikalne stvari. Vlada područjima života kao što su društvene promjene, inovacije, humanizam, politički aktivizam, komunikacijom i tehnologijom. Vladar je jedanaeste kuće zajednice i veliki vizionar. Tijekom njegove vladavine važno je unijeti više energije u originalnost, reforme, slobodu, ali i u sve neobičnosti u životu.

shimmer fallback

Što će vladavina ovog ekscentričnog znaka donijeti tvom horoskopskom znaku možeš pročitati u nastavku. U svakom slučaju, nikako nemoj zaboraviti da je sada vrijeme za nove ideje, projekte i za istraživanje slobode.

Budi najbolja verzija sebe.
1/13
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.