Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Djela, riječi ili dodiri

Jezik ljubavi: Evo na koji način svaki horoskopski znak izražava ljubav

Jezici ljubavi opisuju način na koji volimo primati ljubav, a prema astrologiji, svaki od 12 horoskopskih znakova ima svoj jezik ljubavi. Kako bi znala kako zavesti osobu rođenu u određenom znaku, u nastavku saznaj koji je njezin jezik ljubavi

profimedia-0094197858.jpg
Foto: Profimedia

Htjeli mi to priznati ili ne, s vremena na vrijeme svatko od nas zaviri u časopise ili na portale kako bi pročitao tjedni horoskop, posebno onaj koji se tiče našeg ljubavnog života. Horoskop i astrologija mogu nam reći puno toga o nama, pa i o našem ljubavnom životu, a iako možda ne mogu predvidjeti kada ćeš upoznati svoju srodnu dušu, mogu nas naučiti ponešto o nama i o tome kako funkcioniramo u ljubavi, ali i koji je naš jezik ljubavi te na koje načine horoskopski znakovi izražavaju ljubav.

Image
Ljeto i ljubav

Ljetni ljubavni horoskop: Evo što svaki horoskopski znak može očekivati

Prema knjizi "The Five Love Languages" autora Garyja Chapmana, jezici ljubavi opisuju način na koji volimo primati ljubav, odnosno kako tumačimo djela ili riječi kao znakove privrženosti. Postoji pet jezika ljubavi - djela, fizički dodir, provođenje kvalitetnog vremena, primanje darova i riječi potvrde. Većina ljudi cijeni sve te stvari, ali povezuju se s jednim ili dva jezika ljubavi više nego s drugima.

shimmer fallback

Poznavanje tvog jezika ljubavi (ali i jezika ljubavi drugih, koji bi mogli biti tvoj potencijalni partner) može biti od velike pomoći u vezi, jer ćeš moći bolje komunicirati o tome kako prepoznaješ i primaš ljubav, kao i bolje razumjeti što tvoj partner traži zauzvrat. Dakle, u nastavku saznaj koji su ljubavni jezici svakog horoskopskog znaka i kako oni izražavaju svoju ljubav.

Budi najbolja verzija sebe.
1/13
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.