Budi najbolja verzija sebe.
Kraljice preuveličavanja

Od muhe rade slona: Pet znakova koji jako vole pretjerivati

Svi mi ponekad pretjerujemo, ali neki horoskopski znakovi toliko preuveličavaju stvari da se potpuno izgube u istini

Jesi li sklona pretjerivanju? Pretjerivanje može biti koristan alat ako priču želiš učiniti smiješnijom ili zanimljivijom, ali problem dolazi kad toliko pretjeraš i izgubiš svu istinu koja je u priči bila.

Neki čak vjeruju u svoja pretjerivanja više od onoga što se zapravo dogodilo. Kad nastave pomicati granice, idu dalje od želje da budu iskreni i nemaju vjere da jednostavna priča ima veću vrijednost od nečega što je izmišljeno i uveličano.

Ljudi pretjeruju kako bi izgledali bolje, pa je to zapravo samo hvalisanje. Ali kad netko napuhne istinu kako bi nekoga pokušao uvjeriti da nešto učini ili vjeruje, to je već onda opasna zona.

Budi najbolja verzija sebe.

Ako neprestano pretjeruješ, to može značiti da ti nije ugodno biti ono što jesi i ne vjeruješ da je dovoljno ono što imaš za reći. Ono najsmješnije što većinu vremena istina odjekuje među ljudima, jer se s njome više mogu poistovjetiti.

U astro svijetu, postoje neki horoskopski znakovi koji pretjeruju više od drugih. A kako je astrologija mnogo puta dokazala, to uvelike ovisi o njihovim osobinama i karakteristikama ličnosti. Provjeri jesi li na popisu:

1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.