Budi najbolja verzija sebe.
Ožujak je pravi mjesec

Ako si rođena u jednom od ovih znakova, imaš velike šanse ostati trudna

Evo kojim bi se horoskopskim znakovima ovog proljeća napokon moglo posrećiti kad je riječ o trudnoći

Budi najbolja verzija sebe.

Stigao je ožujak, a miris proljeća osjeća se u zraku. Sa sunčanijim danima sve se odmah čini nekako ljepše i pozitivnije. Neki će ovog proljeća imati dodatni razlog za veselje – uzbudljive vijesti o dolasku prinove ugodno bi mogle iznenaditi četiri horoskopska znaka.

Planiraš li trudnoću, dobro je znati koji astrološki znakovi ovog ožujka imaju najveću vjerojatnost ostati trudni.

Budi najbolja verzija sebe.

Djevica

Djevice u sebi imaju prirodno urođenu nježnost i majčinske instinkte, a onim ženama rođenima u ovom znaku koje žele ostati trudne moglo bi se posrećiti već ovog ožujka. Unatoč svim strahovima, napokon bi im se mogla ostvariti želja o zasnivanju sretne obitelji.

Budi najbolja verzija sebe.

Djevice su strpljive i brižne, a iako ponekad mogu biti i tvrdoglave, svoju će djecu naučiti sve o snažnoj radnoj etici i educirati ih da budu dobri ljudi. Djevice vole biti okružene pozitivnim ljudima, a proširenje obitelji i dolazak prinove iznimno će ih usrećiti.

Lav

Lavovi ove godine imaju puno sreće u ljubavi, a mnogi će i proširiti svoju obitelj. Bez obzira na to da li već imaju djecu ili je riječ o prvoj trudnoći, mnoge bi Lavice ovog proljeća mogle postati trudnice. Žene rođene u ovom znaku snažno štite svoju obitelj, a djeca im predstavljaju veliku radost.

Jarac

Jarčevi oduvijek sanjare o obitelji. Planeti bi se ovog proljeća napokon mogli posložiti u njihovu korist i pomoći im da ostvare svoj san o proširenju obitelji. Kod žena rođenih u znaku Jarca majčinstvo je snažno izraženo, a njihova ljubav prema djeci mogla bi postati još snažnija u nadolazećim mjesecima.

Ljubav mnogo znači Jarčevima, a žene rođene u ovom znaku žive za romantiku i intimne odnose pa će ih vijest o trudnoći doslovno oboriti s nogu.

Škropion

Čežnja za djetetom kod mnogih se Škorpion naglo povećala s dolaskom 2021. godine. Iako teško izražavaju svoje emocije, sama ideja o mogućoj trudnoći raznježit će svaku damu rođenu u ovom misterioznom znaku. Čak i zvijezde kažu da su žene Škorpioni odlične u ulozi majke.

Kada je riječ o ljubavi, Škorpioni su spremni dati sve, a ovog će proljeća svi oni u ozbiljnim i stabilnim vezama imati dodatni razlog za nježnost i veselje. Vijest o dolasku bebe njihovu će sreću učiniti savršenom.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.