Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Astro prognoza za tjedan 22.8.-28.8.2016.

S djelovanjem Sunca u znaku Djevice, caruje minimalizam

Astro prognoza za tjedan 22.8.-28.8.2016.
Budi najbolja verzija sebe.

U ponedjeljak, 22. kolovoza Sunce završava svoj obilazak u znaku blještavog Lava i ulazi u znak smirene Djevice. Nakon gotovo mjesec dana hedonizma, spremni smo vratiti se osnovama. Moramo prihvatiti moć čistoće, održivosti i jednostavnosti jer to je ono što Djevica voli. Sada je vrijeme da se organiziramo, postavimo učinkovite sisteme i pojednostavimo svoje svakodnevne poteze. S djelovanjem Sunca u znaku Djevice, caruje minimalizam. No to ne znači dosadu. Energija Djevice je boemska i sofisticirana...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ovan

Duboko udahnite! U ponedjeljak, 22. kolovoza, Sunce prelazi iz Lava u znak pragmatične Djevice i donosi vam smirenje. To zapravo i nije loše jer ste već pomalo iscrpljeni te se radujete sporijem tempu. Nadamo se da ste uživali u vladavini Lava i sada je vrijeme da napunite svoje baterije. Ako želite neko vrijeme provesti u samoći, dajte to do znanja ljudima oko sebe i naglasite im kako to nije ništa osobno. Djevica je vezana u zdravo življenje pa naredna četiri tjedna posvetite brizi o sebi. Ipak, nemojte pretjerivati i biti previše rigorozni. Usmjerite se na zdravi hedonizam. 

Bik

Vrijeme je za ljubavnu renesansu! U ponedjeljak Sunce ulazi u znak Djevice i vašu petu kuću ljubavi i slave. Ako ste zaboravili što to znači izlaziti na spojeve, sada je vrijeme da se prisjetite. Single Bikovi nekog posebnog mogli bi upoznati online, no prvo morate biti malo liberalniji. Budite iskreni i odmah na početku drugoj strani dajte do znanja da tražite nekog za ozbiljnu vezu. Ako ste u vezi, nemojte samo čekati da partner potakne određene stvari. Budite proaktivni i kreativni i sami stvorite iskre koje su potrebne vašem odnosu. Uz ovakvo kozmičko djelovanje, vaša je kreativnost vrlo izražena. Iskoristite je mudro.

Blizanci

Neka hedonizam započne! U ponedjeljak Sunce ulazi u znak Lava i vašu četvrtu kuću doma i obitelji. Otkako je ekspanzivni Jupiter u znaku Djevice stvari vezane uz dom već su vam neko vrijeme na umu. Razmišljali ste o preseljenju, stvaranju kućnog ureda ili o kupnji kuće. O čemu god je riječ, sada vam je posljednja prilika za akciju jer ovakvu priliku nećete imati narednih dvanaest godina. U najmanju ruku, barem stavite svoj plan na papir jer sve što sada započnete biti će kozmički blagoslovljeno. Zbog vladavine Djevice u ovom području, osjetit ćete potrebu za minimalizmom. Kad završite s preraspodjelom i redekoracijom svog doma, organizirajte zabavno druženje za obitelj ili bliske prijatelje. 

Rak

Napokon ste spremni izaći iz svoje ljuske jer Sunce ulazi u znak Djevice i vašu društvenu treću kuću. Osjetit ćete se preporođeno, a na umu su vam neki novi ciljevi. Neki od njih povezani su s putovanjima. Dok razmišljate globalno, nemojte zaboraviti djelovati lokalno. znate li tko su ljudi u vašem susjedstvu? Niste sigurni? Bez brige, sada je pravo vrijeme da izađete i upoznate ih. Posjetite muzeje, predavanja, radionice koje se održavaju u vašoj blizini. Uzmite si vremena i upoznajte ljude koji žive u vašem okruženju. Što više budete istraživali, više ćete naučiti te možda i pronaći svoje pleme. Obratite pažnju na odnose s kolegama na poslu. Jedan ležerni odnos mogao bi se pretvoriti u vrlo profitabilnu suradnju.

Lav

U ponedjeljak vaša rođendanska sezona dolazi kraju. Ispijte posljednju čašu šampanjca i pojedite posljednji komad torte. Vaš nebeski vladar, Sunce, napušta vaš znak i ulazi u znak Djevice i vašu drugu kuću financija i sigurnosti. Vaše će misli sada biti fokusirane na neke druge, ali jednako važne stvari. Iako ste uživali u vlastitom slavlju, sada ste spremni spustiti se na zemlju. Prizemljena energija Djevice pomaže vam da se posvetite praktičnim pitanjima kao što su financijsko planiranje i budžetiranje. Započnite tako da ćete paziti na svaku svoju kunu i uskoro će vam to postati vrlo mudra navika. Da li treba zarađivati više, trošiti manje ili pomalo od obojeg? Želite li promijeniti karijeru, poradite na svom životopisu i profilu na društvenim mrežama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Djevica

Vrijeme je za slavlje jer u ponedjeljak Sunce ulazi u vaš znak otvarajući vašu rođendansku sezonu. Sve do 22. rujna postajete glavna faca. Ovaj četverotjedni ciklus donosi vam osvježenje i nove početke. Jeste li spremni prihvatiti novo i ostaviti iza sebe sve što vas sputava? Svakako. No prije nego odjurite  u nekoliko različitih smjerova, zastanite na tren i razmislite što želite ostvariti u narednih godinu dana. Je li to novi odnos ili pak produbljivanje trenutnih veza? Možda je to novi posao ili pak biste htjeli realizirati neke svoje kreativne projekte. Ovog vam je mjeseca samo nebo granica tako da samo hrabro naprijed. Vrijeme je da težite višim ciljevima i da spremno prihvatite rizike koje oni nose sa sobom.

Vaga

U ponedjeljak, 22. kolovoza, Sunce ulazi u znak Djevice i vašu dvanaestu kuću završetaka i ozdravljenja. Vrijeme je za psihičko čišćenje. Ovo je posljednje poglavlje vaše solarne godine jer za četiri tjedna Sunce ulazi u vaš znak čime će započeti vaša astrološka nova godina. Što trebate izbaciti iz svog života prije nego okrenete novi list? Da li održavate određene odnose samo zbog straha od samoće ili radi osjećaja obveze? Koje vas stvari sputavaju na putu prema uspjehu? Ako je potrebno, zatražite pomoć psihoterapeuta ili iscjelitelja. Također očistite i svoj životni prostor. Proučite Feng shui i riješite se nereda. Već će vam nakon toga biti mnogo lakše. 

Škorpion

Jeste li u svom traganju za uspjehom možda otkrili da je gore na vrhu prilično samotno? Iako vas nitko na to nije upozorio, to se događa stalno. U ponedjeljak dobivate šansu da to promijenite jer Sunce ulazi u znak Djevice i vašu društvenu jedanaestu kuću. Vaša će popularnost rasti, ako budete otvoreni za suradnju. Ova solarna energija pomaže vam stvoriti tim iz snova. Ne brinite o tome da ćete morati prepustiti kontrolu ili podijeliti svoju slavu s drugima. Potražite ljude s komplementarnim vještinama, koje vi ne posjedujete, a ne svoje klonove. Što se privatnog života tiče, budite otvoreni za različite ljude čija se mišljenja pomalo razlikuju od vaših. 

Strijelac

Vrijeme je za realizaciju ciljeva! U ponedjeljak, 22. kolovoza, Sunce ulazi u znak Djevice i vašu desetu kuću karijere, ambicija i uspjeha. Vrijeme je da pospremite igračke i posvetite se svojim najvišim profesionalnim aspiracijama. Uživajte u posljednjim tjednima ljeta, ali uvijek na umu imajte svoj cilj. Već sada morate razmišljati o svojim projektima želite li iduće godine ubrati plodove svoga rada. U međuvremenu, družite se s utjecajnim ljudima i posjećujte važna događanja. Učinite što god je potrebno kako bi se vaše ime našlo na listi elite. Također razmislite o stvarima na koje ne želite gubiti svoje vrijeme ove jeseni. Napravite listu prioriteta. Neke će stvari otpasti s popisa, ali će ih zamijeniti nešto bolje i novo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Jarac

Zgrabite svoju putnu torbu, putovnicu i krenite u akciju! U ponedjeljak samouvjereno Sunce ulazi u znak Djevice i vašu devetu kuću putovanja, globalne ekspanzije i visokog obrazovanja. Vaš znak, koji je inače poslušne prirode, sada je spreman za slobodu i emancipaciju od bilo kakvih obaveza te jednostavno uživati u životu. Nije kasno za kratko ljetno putovanje. Ako trenutno ne možete pobjeći, isplanirajte putovanje za jesen. Deveta kuća vlada svjetovnim i međunarodnim poslovima. Iskoristite ovo solarno razdoblje za multikulturna druženja u blizini vlastita doma. Druženje s ljudima iz drugih kultura stimulirati će vaš um, a ako ste single možda i srce. Suprotnosti se privlače pa živjele razlike!

Vodenjak

Sunce ulazi u znak Djevice i vašu osmu kuću dugih veza. Ovo bi mogao biti ključni trenutak za vaše odnose. Snažne će se veze produbiti, dok će se one koje više ne funkcioniraju jednostavno raspasti. Sada ste spremni prestati igrati igre i zaroniti duboko u more ljubavi. Ako niste sigurni tko je vaša srodna duša, zamislite kakav bi vaš život bio bez određenih osoba i ubrzo ćete shvatiti tko je on. U naredna četiri tjedna fokus je na vašim najintimnijim odnosima. Poslušajte svoje srce i prestanite sputavati sami sebe. da biste nešto znali, prvo to morate isprobati. Osma kuća također vlada imovinom i investicijama. Za početak naučite nešto o financijskom planiranju.

Ribe

U ponedjeljak, 22. kolovoza, Sunce ulazi u znak Djevice i vašu sedmu kuću partnerstva. Tijekom ovog ciklusa, dva postaje vaš magični broj. Osoba koja vas već dugo promatra napokon bi se mogla ohrabriti i početi flertati s vama. Ribe u vezi mogle bi razmišljati o sljedećim koracima u odnosu. Ako ste u potrazi za svojom srodnom dušom, nemojte tražiti svog klona. Imajte na umu da se suprotnosti privlače. Nečija komplementarna sila u potpunosti će vas izluditi (u pozitivnom smislu). Ipak, prije nego bilo što započnete uvjerite se da između vas postoje ljubav i poštovanje. Ako uz kemiju postoji i sve ostalo, onda se prepustite osjećajima. Razdoblje je odlično i za poslovne suradnje. 

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.