Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Astro prognoza za tjedan 15.7.-21.7.2013.

Pročitajte što vam Zvijezde predviđaju za novi tjedan

Astro prognoza za tjedan 15.7.-21.7.2013.
Budi najbolja verzija sebe.

Uran u znaku Ovna okreće se retrogradno od srijede 17. srpnja do 17. prosinca. Vaš život mogao bi vam donijeti potrebu da u potpunosti srušite i revolucionalizirate svoje svjetove. Retrogradni planeti guraju vas na nove preglede i obnove, ali njihovi signali možda će i uspjeti poremetiti neke utjecaje. Uran je planet tehnologije i inovacija, a istraživanja bi mogla razotkriti neku lijepu budućnost. Iako je važno imati jasne granice s ljudima u vašim životima, ponekad budite malo oštriji o pravilima. Dopustite sami sebe da budete individua za sebe i nemojte se bojati uzeti malo prostora za sebe u najintimnijim odnosima. Komunikator Merkur nastavlja kretanje prema naprijed. Mogući su nemiri u obiteljskim odnosima i napetost s najbližima. Od petka do 8. kolovoza Merkur u Raku će pomoći riješiti raskol s najbližima i preoblikovati unutarnje krugove. Nedjelja donosi neželjene okolnosti i to je dan u kojem će malo cenzure oko nekih stvari dobro doći.

Ovan

Za neke ljude vaš stil komunikacije bit će izrazito značajan. Vaši prijatelji počet će polako razumijeti što točno vama znači iskrenost. Ove srijede Uran se okreće retrogradno do 17. prosinca i pomaže vam poboljšati vaše poruke. Ova petomjesečna faza pomoći će vam da pronađete pravu ocjenu i smjer vašeg života. U tijeku je revolucija, od sada do prosinca. Uran će poboljšati vaše velike ideje i omogućiti da svoju sreću ubacite u sve jednadžbe života. Možda ćete biti inspirirani za veliki remont vašeg životnog prostora ovaj tjedan.

Bik

Dva koraka naprijed, jedan korak natrag? Nepredvidljivi Uran okreće se retrogradno u dvanaestoj kući do 17. prosinca. Ova kuća određuje vaš podsvjesni um i usredotočuje se na promjene. Obratite pažnju na emocije koje nastaju s vašim mislima. Izbjegavajte ljude koji vam donose štetu i zbog kojih se osjećate loše. Nova ljubav mogla bi se pojaviti na mjestu na kojem to najmanje očekujete: u redovima vaših prijatelja. Vaši osjećaji sada će samo rasti i razvijati se kroz zajednička iskustva.

Blizanci

Iako volite svoje prijatelje, volite ih i držite na maloj distanci u svom životu. Ove srijede Uran se okreće retrogradno i donosi vrijeme kada vam treba prostora samo za vas. Ali budite oprezni i pripazite kako regulirate vrijeme koje provodite s određenim ljudima. Uran će usporiti planove za neke pothvate, ali ćete imati dosta vremena za istraživanje. Vi biste mogli otkriti nešto ne baš lijepo za nekog iz društva i to će vas ostaviti u iznimno neugodnom položaju.

Rak

Možete li biti uspješni i slobodni istovremeno? Naravno, samo je pitanje kako to izvesti. U srijedu se Uran okreće retrogradno u desetoj kući karijere do 17. prosinca. Sada je prilika da razmislite, analizirate i obnovite svoju profesionalnu praksu. Razvijajte svoju ponudu i vještine. Ako su vam ciljevi magloviti, vrijeme je da napravite nešto što će pomoći vašim sposobnostima. Muškarci bi sada mogli imati veliku ulogu u određenim zbivanjima. Oko nekih stvari slijedite svoje impulse. Vrata su širom otvorena za riskiranje i avanturizam.

Lav

Vaš apetit za životom bit će na velikoj provjeri u sljedećih pet mjeseci. Oko nekih stvari ćete se osjećati jako nemirno, ali faza Urana će pokazati obilje u radu sa nekim stvarima koje volite. Bit ćete iznenađeni sami sobom koliko možete biti inovativni kada radite s ograničenim resursima. Faza Urana utječe na putovanja pa biste se mogli ujediniti s prijateljima koji žive u drugoj zemlji. Razgovori su dvosmjerna ulica, a Merkur će vam donijeti malo više obaveza nego inače. Mogući su veliki pomaci na kreativnom projektu. Mogući su razgovori o zajedničkoj budućnosti i planiranju obitelji.

Djevica

Vi ste ponekad vrlo emocionalno biće osjetljivo na ljudske interakcije. U srijedu se Uran okreće retrogradno u osmoj kući zavođenja i intimnosti. Za mnoge Djevice dolazi vrijeme dugoročnih poslovnih planova i ugovora. Oko nekih stvari ići ćete na stav sve ili ništa. Istraživanje vaših problema moglo bi dovesti do pravih rješenja. Od petka nadalje mogli biste osjetiti čežnju za neka nova lica.

Vaga

Ljubav vas ograničava ili oslobađa? Uran se okreće natrag u sedmoj kući odnosa i donosi priliku za restruktuiranje najvažnijih partnertstva u vašem životu. Dok neki žude vezama, drugi će biti neodlučni kada su u pitanju obaveze. Inovativni Uran omogućuje da igrate po novim pravilima, to jest onima koji uključuju više slobode. Budite svoji i u poslu i užitcima. Val profesionalnog napretka dolazi tijekom vikenda na nebesima Jupitera, Saturna, Marsa i Neptuna.

Škorpion

Vi baš volite kada u životu sve teče kao med i mlijeko. Ali neke od struktura sada će biti nepredvidljive jer se Uran okreće retrogradno u šestoj kući navike. Upravo to donosi neke promjene. Nemojte ih se bojati i protiviti im se. Retrogradnost vlada prošlosti, a vi ćete sada pogledati u svoju osobnu povijest i rituale. Ovaj vikend imat ćete problema izraziti svoje ideje i mišljenja. Izađite malo iz voje sigurne zone udobnosti i krenite otkrivati nešto novo.

Strijelac

Vi ćete učiniti sve za ljubav. Međutim, previše predanosti može donijeti više štete nego koristi. Retrogradni Uran donosi zaokret u petoj kući ljubavi te pronalazi način da prihvatite svoju individualnost i uživate u svom bogatom, ljubavnom životu. Merkur će vam sada pomoći da odvojite fantaziju od stvarnosti i ostvarite najbolji izbor. Mogući su duboki razgovori sa osobama s kojima ste se najmanje nadali. Zapamtite, najbolji dijalozi događaju se u pokretu.

Jarac

U srijedu se Uran okreće retrogradno u  domaćoj četvrtoj kući. Neke od vas očekuju neočekivane životne situacije. Pritom ne zaboravite da je vaš dom vaš hram. Tako se i ponašajte prema tuđim stvarima i postavite temeljna pravila. Vikend donosi napredak na polju ljubavi, a vi ćete biti pravi magnet za zanimljive ljude ovog tjedna. Postoji razlog zašto neki ljudi očekuju da budete velikodušni bez granica. Uostalom, tako ćete ih naučiti i tome kako da oni tretiraju vas.

Vodenjak

U srijedu se Uran okreće retrogradno u sedmoj kući komunikacija. Iako znate s riječima, sada pripazite što govorite. Svoje kreativne suradnike sada ćete naći na sasvim neuobičajenim mjestima. Neka vam i to bude poticaj da istražite svoje želje i potrebe. U petak se Merkur budi iz doma svakodnevnog rada i zdravih navika. Otkrijte talente koje imate i pokušajte ih iskoristiti kako najbolje znate. Dajte drugima koliko možete ali pazite da vas se ne uzima zdravo za gotovo.

Ribe

Novac dolazi i odlazi, ali uvijek imate pravo reći što mislite o tome kamo se troši. Uran u petoj kući financija donosi neke nepredvidljive troškove. Na žalost, nećete moći baš sve kontrolirati što biste htjeli. Nemojte podcjenjivati svoje talente. Ako ste za nešto nadareni, to i iskoristite. U ljubavi ste spremni za avanture, a fizička aktivnost ovo ljeto bi vam itekako dobro došla. Razmislite o odbojci na pijesku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.