Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

10 razloga zašto svi trebamo Bikicu za prijateljicu

Bikica - jedna, jedina, jedinstvena

10 razloga zašto svi trebamo Bikicu za prijateljicu
Budi najbolja verzija sebe.

Sve bismo trebale imati Bikicu kao najbolju prijateljicu. Ako ne poznaš nijednu, predlažemo ti da odmah ideš u 'lov' na ovu jedinstvenu prijateljicu, onu koja će te uvijek iznova očarati i koja će biti jedna od najpouzdanijih prijateljica koju ćeš ikada imati.

Image
Vladavina upornih Bikova

Bik - godišnji horoskop: Smiješi ti se uspješna godina, ali morat ćeš se pošteno naraditi

Ona je tip prijateljice koja razumije ono kroz što prolaziš (a da ti ni ne treba ništa reći), koja te nikada neće pokušati natjerati da se osjećaš nelagodno - bez obzira što imaš reći.

shimmer fallback

Ona zna iz prve ruke kako je teško otvoriti se drugima, pa kad joj prijatelj/ica dođe po pomoć, ona zna da je ponekad najbolje jednostavno ponuditi rame za plakanje i uho za slušanje.

Ako već nemaš privilegiju poznavati neku Bikicu, donosimo ti 10 razloga zašto je ona najbolja prijateljica iz snova:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

NITKO NE DAJE BOLJI SAVJET OD NJE

Žene u znaku Bika često ispituju za savjet jer su one jednostavno pune zdravog razuma. Bik je dobro poznat po svom praktičnom umu i zato se često nađu u društvu prijatelja i voljenih koji trebaju drugo mišljenje ili samo neki dobar savjet. 

Poznato je da su akcijski orijentirani i vrlo racionalni ljudi, a također se zna da su Bikicesposobne odvojiti svoje emocije od situacije jer imaju vrlo visoku emocionalnu inteligenciju

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

One će ti dati najbolji savjet koji možeš dobiti. Budući da o svemu tako sustavno razmišljaju, također su poznate po tome da rade odlične 'za i protiv' liste. Kada se pojave problemi, možeš računati na Bikicu da će biti ovdje za tebe.

shimmer fallback

POTPUNO JE ODANA I PREDANA SVOM NAJBLIŽEM KRUGU LJUDI

I dok neki znakovi prolaze kroz prijatelje, ali i partnere relativno brzo, ili pak postavljaju romantične odnose iznad svega, to nije Bik. 

Bik pažljivo bira svoje prijatelje i partnere. Oni žele najbolje od svega i što više uživaju u životu, za jednu Bikicu to znači puno zdravih i skladnih odnosa s ljudima koje voli i poštuje. Mnogo očekuje, ali vraća duplo, posebno onima do kojih joj je stalo

shimmer fallback

UZ NJU SE UVIJEK MOŽEŠ OSJEĆATI SIGURNO I ZAŠTIĆENO

Ponekad ti je potrebna samo jedna ultra pouzdana prijateljica za koju znaš da možeš računati na nju bez obzira na sve. I za mnoge, ta prijateljica je Bikica. Nikada neće nestati samo zato što su stvari postale komplicirane i često će uletjeti da spase dan kada vide svoje najbliže u nevolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Zbog nje se nikad nećeš osjećati ranjivo ili nelagodno i ona će uvijek preuzeti tvoj teret kada je to potrebno i pobrinuti se da se uvijek osjećaš zaštićeno.

shimmer fallback

IMA NAJBOLJI UKUS U SVEMU

Kao njezina prijateljica, imat ćeš svoju osobnu 'kustosicu' koja poznaje sva najbolja mjesta u gradu, ona koje te uvijek upoznaje s događanjima, najnovijim trendovima ili najboljom glazbom i ona koja zna kako uživati u životu. Sve što ima veze s dodirom, okusom ili bilo kojim drugim osjetom je područje u kojem je svaki Bik pravi stručnjak.

shimmer fallback

UVIJEK JE ISKRENA I BEZ DLAKE NA JEZIKU

Bikica ne voli igrati igre i vrlo je izravna i iskrena prema drugima. Bikica će ti uvijek reći na čemu stojiš. Reći će ti upravo ono što trebaš čuti i to će ti reći u lice. Možda će se nekima učiniti malo netaktična, ali njezini najbliži prijatelji poštuju i cijene njezinu iskrenost i izravan pristup.

shimmer fallback

IMA ODLIČAN SMISAO ZA HUMOR

Tvoj prijateljica Bikica će se smijati s tobom, tebi, ali i sebi. Sve zbog dobre zabave, jer zna da je život prekratak da prođe bez smijeha. Bikovi imaju izvrstan smisao za humor, koji često zna biti crni ili ironični humor. Imaju taj osjećaj 'timinga', tako da je s njima uvijek veselo u društvu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

PRAVI JE VOĐA

Bikovi su odlični u upravljanju vremenom, novcem, ljudima i situacijama. Kao pravi rođeni vođa, Bikica uvijek planira, organizira, a njezine prijedloge drugi često traže i cijene. Ona je izvrsna u preuzimanju 'vlasti' kad god je to potrebno. Uvijek ju možeš nazvati i ona će ti pomoći sa stresnim situacijama. 

shimmer fallback

ONA ĆE TE PRIHVATITI TAKVU KAKVA SI

Bikica ne želi da se mijenjaš, jer će te od početka voljeti i obožavati. Svesrdno prihvaćaju ljude, nedostatke i sve ostalo što ide u paketu. Budući da je zemljani znak, Bikica je stabilna i lako se može prilagoditi i razumjeti različite ljude.

Naravno, može imati svoje skrivene probleme, ali što se tiče drugih ljudi, ona ne pokušava promijeniti nikoga. Jako lako se sprijateljuje unatoč svojoj, ponekad rezerviranoj osobnosti, jer ljudi cijene osjećaj stabilnosti i sigurnosti koji Bikica pruža.

shimmer fallback

ZNA KOLIKO JE VAŽNO NE KORISTITI PREČICE U ŽIVOTU

Ništa ne drži Bikicu više motiviranijom nego da se trudi koliko god može i umije. Naravno, potrebno joj je malo više vremena da nešto završi, ali kad to završi, zna da je njezin uspjeh samo njezin zato što je uložila dodatni napor

Imati Bikicu kao najbolju prijateljicu znači imati nekoga da te oraspoloži kada zaglaviš na nečemu, kao i nekoga tko ti može pokazati što malo dodatnog truda može značiti. Ona želi da uspjeh bude zarazan

shimmer fallback

ZBOG NJE ĆEŠ SE OSJEĆATI VOLJENO - NAJVIŠE NA SVIJETU

Jedna od negativnih osobina povezanih s Bikovima je njihova tvrdoglavost. Iako je istina da je teško promijeniti im mišljenje, radi se o maču s dvije oštrice. Nikada nećeš morati brinuti da će se Bikica predomisliti kad je riječ o tebi. Ona je izuzetno strastvena i suosjećajana, a ako pustiš Bikicu u svoje srce, to će biti jedna od najboljih stvari koju si ikada učinila.

Ona je duboko predana ljudima koje smatra dostojnima svog vremena. Kad te Bikica voli, znaj da je to zauvijek i da više nikada nećeš pronaći drugu ljubav poput njezine.

shimmer fallback


Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.