Budi najbolja verzija sebe.

Zlatarna Celje blista u blagdanskom ozračju

Zlatarna Celje je i ovih blagdana među najpoželjnijim destinacijama za odabir nepogrešivih darova

Zlatarna Celje_Stella Solis_narukvica.png
Budi najbolja verzija sebe.

Najnovije kolekcije nakita odišu profinjenošću i elegancijom koje proizlaze iz ljubavi prema nakitu i zlatarskoj tradiciji dugoj gotovo dvjesto godina.

Najnovija zvijezda iz kolekcije Zlatarna Celje je Stella Solis s utkanim briljantima u obliku zvjezdica. Kolekcija odaje počast svjetlu koje pruža život i osvjetljava snove. Luksuznu ogrlicu Stella Solis krase čak 72 zvjezdana briljanta, a u kolekciji su još i prsten, naušnice, narukvica i manja ogrlica. Stella Solis je nakit koji ostavlja zvjezdani trag i predstavlja nepogrešiv odabir za posebne trenutke.

Kolekcija Phantasy Garden u najpoželjnijoj boji sezone poziva u svijet mašte u kojem svatko može biti ono što želi. Kolekcija od ružičastog žada je obrubljena trnom u satensko crvenoj nijansi. Ružičasti žad je poseban kamen, a nježnost i sanjivost kolekcije dolaze do izražaja i zbog načina obrade koji mu daje dodatnu punoću.

Budi najbolja verzija sebe.

Obradujte vama najdraže osobe posebnim poklonom iz kolekcije Zlatarna Celje .

Tvrtka Zlatarna Celje d.o.o. je najpoznatiji proizvođač zlatnog i srebrnog nakita u industriji s više od 170 godina rada u izradi vrhunskog nakita za žene i muškarce svih dobi. Tvrtka je vlasnik robnih marki Zlatarna Celje i Lencia na području nakita, te marke Aurodent na području dentala. Misija tvrtke izgrađena je na uvažavanoj tradiciji, kvaliteti i prepoznatljivoj robnoj marci, te širokoj paleti proizvoda. Primarni cilj Zlatarne Celje je bezvremensko zadovoljstvo kupaca.  

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2022. Sva prava pridržana.