Budi najbolja verzija sebe.
Jedinstveni jesenski hair trendovi

Stižu kampanje inspirirane novim društvenim trendovima, a slave autentičnost pojedinca

Schwarzkopf Professional i Authentic Beauty Concept stvorili su jedinstvene kolekcije salonskih izgleda iza kojih stoje ponajbolji hair stručnjaci

Budi najbolja verzija sebe.

Ove jeseni Schwarzkopf Professional kroz Essential Looks kolekcije predstavlja hit styling kojima kontinuirano inspirira frizere i klijente salona, pretvarajući kreacije s modnih pista u svakodnevne salonske izglede. Aktualna kolekcija za jesen/zima 2021., nastala je kao odgovor na trenutne promjene, a nadahnuta je nekom novom normalnošću i otkrivanjem bogatog unutarnjeg svijeta. Kolekcija je rezultat uzbudljive i do sada najkreativnije suradnje, suradnje između Schwarzkopf Professionala i Pantone Color Institute. Pantone, globalni lifestyle brend, osmislio je jedinstvene nijanse koje oslikavaju trenutak i potvrđuju trendove, a Schwarzkopf Professional globalni ambasadori kreirali su jedinstvene kombinacije koristeći Igora Royal boje za kosu - najpoznatije po inovativnim formulama i beskrajnim mogućnostima kombiniranja.

Za ovosezonsku kolekciju, Schwarzkopf Professional Hrvatska i tim profesionalnih edukatora pronašao je inspiraciju u globalnim društvenim trendovima te nam donosi kolekciju pod imenom Beyond 2021. Kolekcija je prožeta stylinzima kao što je Novel Comfort koji u fokus stavlja teksture, mekoću i udobnost, a kojim dominira paleta zemljanih boja u kombinaciji s jednostavnim fluidnim frizurama i višeslojnim teksturama. Osvježeni Quintessential styling, inspiriran 60-im godina prošlog stoljeća, savršeno spaja nježnu nostalgičnost i nove moderne sivo-pepeljaste i pastelne nijanse kroz precizne tehnike na klasičnim frizurama.E-phoria odražava pogled na budućnost i sve novitete koje nam ona donosi, poput gotovo već zaboravljenog ljudskog kontakta. Slaveći futurizam i ponovno obnavljanje ljudskih odnosa otkrivamo stylinge nekonvencionalnih kombinacija boja i oblika za one koji su spremni na značajnije promjene.

Holistički veganski brand koji je stvoren u suradnji s jedinstvenim frizerskim kolektivom, Authentic Beauty Concept, donosi svoje viđenje trendova u kolekciji The different is..., pronalazeći inspiraciju u različitosti i posebnosti svake žene. Prekrasna kolekcija nosivih salonskih frizura, koju potpisuje Lidija Štokić, edukatorica brenda Authentic Beauty Concept, u središte stavlja individualnu i autentičnu ljepotu svake žene, njihove različite emocije i raspoloženja pretočena u četiri prekrasna stylinga, koji kao da odražavaju četiri različita godišnja doba. Naizgled jednostavnu kolekciju oplemenjuje paleta sofisticiranih zemljanih tonova i jednostavnih formi. Authentic Beauty Concept nam je već odavno nametnuo neka nova pravila koja pomiču konvencionalne granice u poimanju istinske ljepote pojedinca i pokrenuo pokret pod nazivom #authenticbeautymovement koji je jasno odjeknuo na društvenim mrežama i pobudio interes mnogi članica ženske populacije. Brand jedinstven po svojoj filozofiji kojom zagovara autentičnu ljepotu i bolje sutra, istaknuo se i svojim besprijekornim i minimalističkim dizajnom naglašavajući upravo ono što je bitno - unutarnju ljepotu svakog pojedinca i kvalitetu sastojaka unutar proizvoda.

Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.