Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Otvorenje nove BIPA poslovnice u istočnom dijelu Zagreba

BIPA Hrvatska otvara 134. poslovnicu u Branimirovoj ulici u Zagrebu

Slika_stol_OTVORENJE-Branimirova.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Nova BIPA poslovnica 17. ožujka u 8 sati otvara svoja vrata na adresi Ulica kneza Branimira 71D u Zagrebu. S otvorenjem 29. po redu poslovnice u Zagrebu, BIPA nastavlja širiti svoje poslovanje, a u 385m2 na novoj adresi posjetitelje će dočekati veliki izbor proizvoda za osobnu njegu, njegu kućanstva, ali i veliki izbor dekorativne kozmetike.

Između gotovo 10.000 artikala renomiranih robnih marki, u širokoj ponudi baziranoj na atraktivnim i kvalitetnim proizvodima, svatko tko zakorači u BIPA svijet sigurno će pronaći nešto za sebe, svoju obitelj i dom po odličnim cijenama.

Kako bi nagradila vjernost svojih kupaca, BIPA je povodom otvorenja pripremila niz pogodnosti kao što su 1+1 gratis ponuda na odabrane artikle za osobnu njegu, dekorativnu kozmetiku i kućanstvo i 30% popusta na sve parfeme i parfemske setove. Svaku kupnju u iznosu od najmanje 150 kn u razdoblju od 17. do 27. ožujka BIPA u Branimirovoj ulici u Zagrebu nagraditi će s 15% popusta koji će kupci moći iskoristiti prilikom sljedeće kupovine. Sve pogodnosti pronađite u letku koji je BIPA pripremila povodom otvorenja na https://www.bipa.hr/akcije/otvorenje-branimirova.

shimmer fallback

Lanac drogerija BIPA dio je međunarodne REWE grupe, prisutan u Hrvatskoj od 2007. godine. Od prve otvorene poslovnice u Vinkovcima do danas BIPA je, uključujući poslovnicu u Branimirovoj ulici u Zagrebu, otvorila ukupno 134 poslovnice i trenutno zapošljava preko 800 zaposlenika.

Za više informacija o BIPA ponudi posjetite: https://www.bipa.hr/.

Pratite nas i na Facebooku https://www.facebook.com/bipa.hrvatska/  i na Instagramu https://www.instagram.com/bipahrvatska/.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.