Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Novi zagrebački noćni klub 'XO' podsjeća na najpopularnije klubove svjetskih metropola

Clubbing scena dobiva novog favorita koji, osim što garantira dobru zabavu, osvaja na prvu interijerom od kojeg zastaje dah

XO_1.jpg
Foto: Bojan Zibar
Budi najbolja verzija sebe.

Posljednje dvije godine cijeli svijet postao je ograničeno mjesto po pravilu 'pandemijskih mjera', a samim time bile su i stopirane brojne omiljene aktivnosti. Iako smo se naviknuli na ''novo normalno'', dolazak proljeća i popuštanje spomenutih mjera dočekani su širom otvorenih ruku. Gradske ulice su ponovno živnule, a clubbing scena se u punom jeku vratila u život. No, osim već poznatih, kultnih i rado posjećivanih zagrebačkih mjesta za izlazak, pravo je vrijeme za osvježenje i nešto sasvim drugačije.

shimmer fallback
shimmer fallback

Zagrebačka clubbing scena dobiva novog favorita, klub XO, koji će 02. travnja u novouređenom prostoru na adresi Vlaška 9/Europski trgotvoriti svoja vrata svima onima koji su željni dobre zabave i nezaboravnog provoda s društvom. Taj dan, za dobru atmosferu i hosting bit će zadužen Joško Čagalj Jole, koji će izvesti svoje najveće hitove nastale u bogatoj glazbenoj karijeri. Osim njega, otvorenju će prisustvovati i brojna druga dobro poznata lica iz sfere javnog života.

shimmer fallback

Ono što ovaj klub čini drugačijim je glazba koja se bazira na najvećim hitovima domaće glazbene scene, ali i hitovima s regionalnog područja. Također, jedna od specifikacija je i bogata ponuda pića koja se sastoji od kvalitetnih domaćih vina i pjenušaca, vrhunskih vodki, viskija, rumova, ginova i najboljih francuskih šampanjaca. 

shimmer fallback

Uređenje interijera, u kojemu prevladavaju moderno ruho u crvenoj boji i neonska svjetla, potpisuje dizajnerica interijera Klaudija Zubčić. Pozornost posebno oduzimaju atraktivan crni mramorni šank dugačak čak 22 metra, kao i 4 zlatna lustera koja se mogu opisati kao ‘’čelo’’ kluba. Kapacitetom za 450 ljudi, ovaj klub podsjeća na najpopularnije klubove svjetskih metropola. Novo it mjesto za dobru zabavu nikoga neće ostaviti ravnodušnim te će se nesumnjivo svatko poželjeti vratiti po novu dozu zabave svakog vikenda. 

shimmer fallback

XO klub bit će otvoren petkom i subotom, ali planiraju se i povremeni specijalni eventi koji će se održavati unaprijed određenim danima. Rezervirajte datum 02. travnja, okupite najbolju ekipu i vratite se u ''staro normalno'' sa stilom.

shimmer fallback
shimmer fallback
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.