Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Zlato i opal u novim kolekcijama Zlatarne Celje

Otkrijte novi bezvremenski nakit koji simbolizira profinjenost i prepoznatljivu eleganciju

Zlato i opal u novim kolekcijama Zlatarne Celje
Budi najbolja verzija sebe.

Profinjene i nježne kolekcije Oriflower i Unique nove su zlatne kolekcije koje predstavlja Zlatarna Celje. U nijansama crvenog zlata i blijedo roze boje opala krije se bezvremenski nakit koji simbolizira profinjenost i prepoznatljivu eleganciju.

Čiste linije zlatne kolekcije UniquePosebnost kolekcije Unique su također nježni opali koji su kao intarzija urezani i sjedinjeni sa zlatom. Neponovljiv sklad boja ove kolekcije osvaja na prvi pogled i nosi se kao izraz profinjenosti i jedinstvene elegancije. Svaki komad iz kolekcije je donekle različit zbog drugačijih boja opala što kolekciju Unique čini ekskluzivnom i posebnom. Majstori zlatari Zlatarne Celje svaki pojedini komad opala ručno bruse i time postižu jedinstvenost i unikatnost.  U kolekciji su prsten i narukvica.     

Snažna i nježna kolekcija Oriflower


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback


Satenasti spoj zlata i opala tema je i zlatne kolekcije Oriflower. Simbol cvijeta u ovoj kolekciji ispod latica skriva srž prirodne ljepote. U kolekciji Oriflower su ogrlica, prsten i naušnice, a za ljubitelje izražajnijih boja kolekcija Oriflower dolazi i u kombinaciji bijelog zlata i moćnog crnog oniksa.


shimmer fallback


Više informacija o ponudi, ali i posebnim pogodnostima Zlatarne Celje potražite na sljedećim linkovima:

www.zlatarnacelje.si
www.lencia.si
https://www.facebook.com/ZlatarnaCeljeHrvatska?ref=ts&fref=ts

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.