Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Glamurozne i seksi

Zlatne tetovaže su hit i savršeno izgledaju na koži

Zlatne tetovaže dolaze u dva oblika - trajnom i privremenom. Ove prve su one klasične tetovaže, dok su druge one koje najčešće nosimo ljeti

pexels-spencer-selover-428320.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Ako misliš je vrijeme za novu tetovažu, razmisli o zlatnoj. Ove tetovaže izgledaju profinjeno i elegantno, baš poput zlata. Postoje dvije vrste, one trajne i one koje možeš vrlo lako skinuti kada ti dosade.

Ove druge odličan su izbor za ljeto kada je koža preplanula. Nosit ćeš ih umjesto nakita i puno su jeftinija inačica od lančića ili prstenja od pravog zlata. Dodatni plus im je što ih možeš saplicirati gdje god hoćeš. Sjajno izgledaju na leđima ili na nadlanicama.

Image
Slova kao ukras

Malo inspiracije: Najljepši fontovi za tetovaže slova, riječi ili rečenica

U nastavku smo ti pripremile nekoliko trajnih zlatnih tetovaža, ali i nekoliko naljepnica koje će dobro odraditi zadatak, a taj je da privuku pažnju i uljepšaju tvoje tijelo. Ako ti se svide, možda se odlučiš i za trajnu zlatnu tetovažu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Motivi iz prirode

Ako si ljubiteljica kasnog ljeta i svega što ono nosi, poput zrelog, sočnog grožđa, ovo je pravi motiv za tebe. U zlatu izgleda baš posebno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Za frajerice

Veliku zmiju duž cijele podlaktice tetovirat će samo one najhrabrije, a ako su pritom i pomalo ekscentrične, dodat će joj zlatnu krunu. U svakom slučaju, sjajna tetovaža.

Zlatno krilo

Krila su jedan od popularnijih motiva za tetoviranje, no vrlo rijetko u zlatnoj boji. Želiš li krila, ali da budu posebna, dodaj im malo zlatne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Kompas i pješčani sat

Motivi koji simboliziraju snalaženje u prostoru i protok vremena još jaču poruku nose ako ih tetoviraš u boji zlata, plemenitog metala, koje uvijek ima vrijednost.

Mickey Mouse

Mickey Mouse u kosturskom izdanju, tetoviran zlatnom bojom - za sve one cure koje žele tetovažu kakvu neće susresti na svakom koraku. Nama se baš sviđa!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Privremena zlatna tetovaža

Nakon trajnih, red je da ti pokažemo i neke privremene tetovaže koje ćeš odstraniti jednako lako kako si ih i aplicirala. Dovoljno je par kapi ulja koje će omekšati ljepilo i nježno ukloniti tvoju trendi tetovažu.

Zlato na rukama

Profinjena, elegantna privremena tetovaža odličan je izbor za proljeće i ljeto kada tvoje ruke više dolaze do izražaja, nego zimi. Tada su u rukavicama.

Zlato na leđima

Privremena velika zlatna tetovaa na preplanulim leđima zaista je predivan prizor. Već se sada pripremi za ljeto i nabavi ovakvu naljepnicu za tijelo te ju nosi umjesto nakita.

Ukrasi zapešće

Tetovaša na zapešću izgleda vrlo seksi, kako trajna tako i ona privremena. Ova zlatna nešto je što bismo rado nosile.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.