Budi najbolja verzija sebe.
Versace platforme

Vraćaju se platforme, a ovaj model žele sve trendseterice

Versace je predstavio novi model cipela, a riječ je o Medusa Aevitas Platform modelu koji dolazi u četiri boje i koji je osvojio sve trendseterice

Budi najbolja verzija sebe.

Poznato je da su modni trendovi ciklični i da se uvijek vraćaju - ono što je bilo u trendu prije nekoliko desetljeća, sada se opet vraća u velikom stilu, a svake sezone riječ je o nekom drugom, naizgled zaboravljenom trendu.

Već su se vratili komadi poput hlača zvonolikih nogavica kakve su se nosile u sedamdesetima ili kožnih blejzera kakvi su obilježili devedesete, a sada dolazi još jedan trend koji nas neodoljivo podsjeća na ekscentričnu disko scenu - visoke platforme s debelim petama.

Da se platforme vraćaju u modu, popularnije no ikad, dokazao je i Versace svojim novim dizajnom, a riječ je o Medusa Aevitas Platform modelu koji je zaludio trendseterice diljem svijeta.

Budi najbolja verzija sebe.

Kao pravi statement dizajn koji dolazi direktno s modnih pista, ove satenske cipele imaju podebljanu blok petu i dvostruku platformu. Remenčić koji ide oko gležnja ukrašen je kamenčićima, dok zlatni privjesak Meduse dodaje dašak ove high end marke.

Neodoljive Versace platforme možeš pronaći u četiri dinamične boje - jarko ružičastoj, crvenoj, žutoj i klasičnoj crnoj, a u njima ćeš zablistati baš poput influencerica koje ih obožavaju - od Chiare Ferragni do Tamare Kalinić.

Budi najbolja verzija sebe.

A cijena? Prava "sitnica" - na web shopu Mytheresa pronašle smo ih po cijeni od 1.090 eura, odnosno nešto više od 8.100 kuna. Što ti kažeš, top ili flop?

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.