Veliki uspjeh: Kći jedne od najpoznatijih holivudskih glumica prošetala u haljini naše dizajnerice

Na Vanity Fair partyju nakon ovogodišnje dodjele Oscara hrvatski dizajn je bio zvijezda večeri

Poznata hrvatska dizajnerica Matija Vuicaovih je dana najavljivala kako će dvije njezine raskošne svečane haljine biti dio 92. dodjele Oscara, tj. da će ih dvije slavne dame prošetati na oskarovskom crvenom tepihu, a sada smo saznali i o kome se radilo.


Poznata glumica Demi Moore na party Vanity Faira došla je s kćerkom Rummer Willis koja je odjenula kreaciju naše dizajnerice i napravila veliku reklamu hrvatskom dizajnu. 

Prvu poznatu damu već znamo. Radi se o Mayi Ford, djevojci poznatog američkog profesionalnog košarkaša Mette World Peacea, koja se pojavila u crvenoj asmietričnoj toaleti s apliciranim cvijećem na . 

Vijest je na društvenim mrežama podijelila kuća visoke mode Ivan Bitton Style House, u čijoj se prodaji mogu naći Matijine haljine.


Demi je odabrala usku crnu svjetlucavu haljinu, dok se Rummer odlučila za Matijinu raskošniju kreaciju u stilu princeze. Demi i Remmi su i na svojim profilima na društvenim mrežama podijelile fotografije u toeletama što dokazuje koliko su se dobro osjećale u odabranim haljinama. 


Ni Matija Vuica nije mogla sakriti svoje osjećaje pa je s fanovima podijelila kako se osjeća na Instagramu. 

"Ovo je svakako bio šlag na kraju dana-noći. Teško se boriti s ovim vremenskim razlikama. Naporan radni tjedan u LA-u, ali srce puno. Nadam se da ste i vi zadovoljni", napisala je Matija uz objavljeni video u kojem Demi i Rummer poziraju pred okupljenim fotoreporterima u njezinim kreacijama.

Što drugo reći no - bravo Matija! Velika je to večer bila za hrvatsku modu.

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.