Ukrasi za kosu bez kojih trendseterice ne mogu zamisliti ovo ljeto i naš izbor iz high street ponude

Od rajfova i mašni do velikih gumica, šarenih ukosnica i marama koje podsjećaju na devedesete godine, ovo su najveći trendovi kada govorimo o ukrasima za kosu, a koje žene jednostavno obožavaju

Postoje dvije vrste žena - one koje uživaju u uređivanju i stiliziranju svoje kose i koje obožavaju isprobavati različite frizure, i one koje nemaju ni vremena ni živaca posvetiti se svojoj frizuri, pa često posežu za najjednostavnijim lookovima - svežu kosu u rep ili punđu, ili ju jednostavno raspuste? Ako si i ti ova druga vrsta, dobra vijest je da tvoja kosa može izgledati sjajno uz minimalnu količinu napora, sve zahvaljujući ukrasima i dodacima za kosu, koje ćemo ovog ljeta viđati posvuda.


Napravila si rep i želiš podići cjelokupni look? Zaveži ga velikom gumicom koja će privlačiti pažnju. Kosa ti je raspuštena i ne znaš što bi s njom? Ukrasi ju mašnom. Nisi stigla oprati kosu? Stavi maramu - toliko je jednostavno. 

Od rajfova i mašni do velikih gumica, šarenih ukosnica i marama koje podsjećaju na devedesete godine, ovo su najveći trendovi kada govorimo o ukrasima za kosu, a koje žene jednostavno obožavaju. 


1/6
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.