Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

U Hrvatskoj je pokrenut novi modni brend rublja za muškarce

KOZO rublje proizvedeno je u pogonima domaće tvornice Balidoo iz Međimurja

Muško donje rublje
Budi najbolja verzija sebe.

Svjetsko, a naše- tako bi se najjednostavnije mogao opisati domaći modni brend KOZO koji u fokus stavlja ekskluzivno donje rublje za muškarce proizvedeno u pogonima domaće tvornice Balidoo iz Međimurja (tvrtka broji čak 130 zapolenika). KOZO muškarac nositi će tako donje rublje napravljeno od najkvalitetnijih materijala - giza pamuka i micromodala koji pružaju udobnost i prozračnost u svakom odabranom komadu.

U aktualnoj kolekciji dominiraju različiti krojevi i stilovi donjeg rublja, spavači program i veliki izbor majica koje će urbani i zaposleni muškarci nositi ispod košulja.

Ono što posebno oduševljava kad je KOZO brend u pitanju su materijali od kojih je napravljena kolekcija. Dugogodišnje iskustvo tvrtke Balidoo nalaže odabir najboljeg od najboljih- u ovom slučaju giza pamuk i micromodala.

shimmer fallback

Evo po čemu se razlikuju! 

Giza pamuk je egipatski pamuk koji slovi kao kralj pamuka jer je zahvaljujući svojim dugačkim nitima najfiniji pamuk na svijetu. Neprekinuta vlakna imaju manje spojeva te tako daju jače niti i dugotrajnije pletivo. Lagana, pahuljasta i mekana struktura koži pruža osjećaj svježine i nježnosti. Pletiva izrađena od giza pamuka osobito su elastična, čvrsta te izrazito upijajuća pa omogućavaju dobru izmjenu topline i prozračnosti.

Micromodal je kombinacija prirodnih i regeneriranih celuloznih vlakana koje se odlikuju izvanrednom lakoćom i finoćom. Nošenjem micromodala svaki će muškarac osjetiti svilenkast osjećaj na koži,pitajući se ima li išta na sebi.  Neusporediva mekoća i savršeno prijanjanja uz tijelo, u odnosu na druge tkanine,  micromodal čini odličnim izborom za izradu muškog donjeg rublja i druge intimne odjeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Što još morate znati?

Osim donjeg rublja različitih dizajna, motiva i boja, dizajneri modnog brenda KOZO svojim rješenjima uklanjaju problem iritacije kože koristeći utisnute umjesto ušivene etikete.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.