Tenisice su hit za proljeće: super ideje kako ih nositi uz različite outfite

Inspiraciju za kombiniranje tenisica uz različite lookove pronašli smo na Instagram profilima naših omiljenih trendseterica

Prvi topliji dani donijeli su priliku za laganiju obuću, a omiljeni par mnogima su tenisice. Udobne, praktične i jednostavne te nosive u raznim prigodama, tenisice su savršena obuća za topliju sezonu.

Tenisice su odavno prestale biti samo sportska obuća pa ih tako danas nosimo u raznim prigodama i kombinacijama, a trendsterice obožavaju profinjene sportske modele koje često viđamo u njihovim kombinacijama. U svom ormaru sigurno imaš bar jedan par tenisica, a osim udobnosti, njihova je prednost i u tome što mogu transformirati i začiniti cijeli outfit. Već je neko vrijeme prihvatljivo nositi tenisice u gotovo svim situacijama pa se s njima gotovo i ne može pogriješiti.

Bez obzira na to da li si više sklona klasičnim modelima ili pak onim trendovskim, ovog se proljeća svakako isplati uložiti u jedan dobar par tenisicca.

Inspiraciju za kombiniranje tenisica uz različite lookove pronašli smo na Instagram profilima naših omiljenih trendseterica, a najbolje kombinacije otkrivamo ti u nastavku.  Foto: Instagram

1/5
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.