Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Šljokice ili mreža?

Šljokičaste hulahupke koje spajaju modu i zdravlje

Elegantni modeli s gliterom i mrežom koji, uz to što odlično izgledaju, pomažu kod cirkulacije

solidea Minerva (3).JPG
Budi najbolja verzija sebe.

Kad je o kompresivnim čarapama riječ one nisu samo klasični modeli u boji kože rezervirani za nošenje ispod hlača ili odabir starijih gospođa. Posebno ne kad je riječ o talijanskom modnom brendu Solidea koji već nekoliko sezona uspješno spaja modu i zdravlje.

Za kraj 2020-e u fokusu su prekrasni elegantni modeli s gliterom i mrežom, sa 70 dena, koji će obilježiti ovu kalendarsku zimu i poslužiti kao dopuna svakog total looka ali i ključni modni detalj za druženja na otvorenom.

Šljokice ili mreža?

shimmer fallback

Neodoljive hulahupke s elegantnim okomitnim uzorkom i dodatkom glittera biti će vaš najsjaniji modni dodatak u mjesecu blagdana. Osim što će zaokružiti cijeli izgled, one će oblikovati noge, prikriti nedostatke, a ujedno će vam biti toplo i udobno. Minerva hulahupke nisu detalj koji će ostati nezamijećen, a podići će svaku odjevnu kombinaciju. Ove čarape imaju 70 dena, uravnoteženu kompresiju 12/15 mmHg i čim ih odjenete uživate u ugodi i istaknutoj figuri. Uz to, potaknuti će vam cirkulaciju, a vaše će noge biti poletne i odmorne. Elegantno tkanje s ravnim šavovima i Sanitized® higijenskom funkcijom.

shimmer fallback

Hulahupke s elegantnim uzorkom mreže za personalizaciju osobnog stila daškom elegancije i zavodljivosti. Imaju 70 dena, uravnotežene su kompresije 12/15 mmHg. Poboljšavaju perifernu cirulaciju pomažući očuvati zdravlje nogu kod dužeg sjedenja, stajanja ili na putovanju. Zbog njihove uravnotežene kompresije, efikasno sprječaju patološka stanja vena, te lijepo oblikuju noge. Elegantno tkanje s ravnim šavovima i Sanitized® higijenskom funkcijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.