Romantične bluze posute cvjetićima naš su izbor za vruće ljetne dane

Iako cvjetni uzorak većinom povezujemo s proljećem, to ne znači da ga ne možemo nositi i tijekom cijelog ljeta. Pronašle smo predivne lagane bluze u tom stilu

Cvjetni se uzorak koristi stoljećima, a njegova popularnost ne jenjava ni danas. Cvijeće je inspiracija mnogim dizajnerima i umjetnicima, a općenito nas asocira na prirodnost, nježnost i ženstvenost, pa ne čudi stoga što su upravo takve i cvjetne bluze koje se trenutno mogu pronaći u bogatoj Asosovoj ponudi. 

Od onih s dugim rukavima, pa sve do crop topova prikladnih za nošenje u svečanim prilikama, među više od 1000 modela floralnih topova i košuljica na Asosovoj web stranici sigurne smo da ćeš i ti pronaći nešto za sebe. Sitni romantični cvjetići, veliki uzorci ruža ili pak jednostavni printevi lišća - izbora je mnogo, a odlično je i to što se mogu pronaći komadi cjenovno prikladni za svačiji džep. 

Unatoč tome što nas cvjetni uzorak prvenstveno asocira na proljetne mjesece, ne postoji razlog zbog kojeg slatke ružice ne bismo nosile na odjeći i tijekom kasnog ljeta. Odaberi stoga bluzu za sebe i stvori romantičan ljetni look u kojem ćeš se osjećati kao šumska vila. 

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.