Prugasta košulja je modni klasik za sva vremena: 20 savršenih modela iz aktualnih kolekcija

I ovog će proljeća prugasta košulja biti jedan od favorita za ležerne, ali i poslovne kombinacije

Iako nam svaka sezona donosi neke nove modne trendove i novitete, uvijek se rado okrećemo i modnim klasicima čija popularnost ne blijedi. Jedan od takvih primjera je i prugasta košulja koja je uvijek 'in', bez obzira na trendove i aktualnu sezonu.


Prugasta košulja klasik je unutar ženske garderobe pa svaka od nas ima bar nekoliko modela. Dolazi u raznim varijacijama na temu, a najpopularnija je definitivno ona s kombinacijom plavo-bijelih prugica.


Može se nositi uvijek i bez obzira na godišnje razdoblje, a jednako će dobro pristajati uz traperice, ali i suknje. Odlično će se uklopiti u ležerne, ali i poslovne kombinacije. Volimo ju nositi na kratke hlače ili ispod sakoa, a obožavaju je nositi i brojne trendseterice.


Svake sezone prugaste se košulja vraća na modnu scenu s nekim novim trendi karakteristikama, a ovog proljeća osobito su popularni modeli te oni s naglašenim rukavima. Želiš li obogatiti svoju garderobu novim modelom prugaste košulje, svakako pogledaj neke od naših favorita iz aktualnih kolekcija high street brendova.Foto: Instagram, H&M, Mango, Reserved, Stradivarius, Zara

H&M, 80 kn

H&M, 225 kn

H&M, 150 kn

H&M, 150 kn

Mango, 199 kn

Mango, 199 kn

Mango, 249 kn

Mango, 249 kn

Reserved, 89 kn

Reserved, 89 kn

Reserved, 139 kn

Reserved, 139 kn

Reserved, 139 kn

Reserved, 179 kn

Stradivarius, 75 kn

Stradivarius, 149 kn

Zara, 179 kn

Zara, 179 kn

Zara, 199 kn

Zara, 229 kn

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.