Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Najljepši nokti

Pastelne manikure u koje smo se zaljubili ovog proljeća

Pastelne boje vratile su se na velika vrata. Dominiraju na odjeći pa bi bilo dobro uskladiti i nokte. Kod pastelnih nijansi odlično je to što ih možeš kombinirati kako god poželiš. Pastel na pastel ide i ne možeš promašiti

profimedia-0379456791.jpg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Još uvijek nosiš tamne, zimske boje na noktima? Ne čudi, s obzirom da je vani oblačno i hladno, nimalo nalik proljeću. Želiš li dozvati sunce, mahni mu, pokaži mu svoju proljetnu pastelnu manikuru. Prekrasne nijanse namamit će ga da se pokaže i otjera oblake pa da konačno uživamo u svim ljepotama proljeća. Ne postoje boje koje više simboliziraju proljeće od nježnih i jarkih pastelnih.

Image
Tako vesele

'Rainbow nails': Trendi manikure u duginim bojama očarale su nas

Pregledale smo Instagram u potrazi za inspiracijom i pronašle svašta - od manikura inspiriranih '90-ima, do onih ukrašenih perlama. Naravno, kada je riječ o manikurama, ništa ne može proći bez kultne francuske i bez šljokica koje u pastelnom izdanju izgledaju baš posebno. U modi su kratki i umjereno dugi nokti, a upravo takvima sjajno stoje pastelne nijanse. U nastavku pogledaj na koje sve načine možeš nositi pastel na noktima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Valovi u boji

Svaki nokat u drugoj boji, u nježnim nijansama i samo djelomično nalakiran tako da stzvoriš dojam vala ili vijuge, čini ovu manikuru vrlo efektnom.

Pastel žuta

Jarko žuta u pastelnoj nijasni izgleda poput sunca koje je sišlo na nokte. Nećeš pretjerati niti ako cijele nokte nalakiraš u ovu boju, no nama se više sviđa ova djelomična manikura te cvjetići kao još jedan proljetni detalj. I ne zaboravi završni touch - sedefasti prozirni lak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Neon-pastel-hippie

Muči li te proljetni umor, uz vitamine, svježe voće i povrće pomoći će ti i ova hipijevska manikura za koju imamo osjećaj da sadrži toliko energije da može napajati jedan manji grad.

Manikura inspirirana '90-ima

Kombinacija pastelnih boja, cvjetova, linija i različitih uzoraka evocira indie stil koji je bio ultra popularan prije 30-ak godina. Ovdje se vodi načelom što više, to bolje i ne brini o tome slažu li se boje. Naravno da se slažu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Nježne boje

U ovoj manikuri savršeno su usklađene dvije pastelne nijanse žute, boja pistacije i puderasto ružičasta, a dodatu posebnost daje joj tehnika nanošenja laka u kojoj se korijen nokta ne lakira.

Biseri i sedef

Za posebne prilike izaberi manikuru koja će ujedno odigrati i ulogu nakita. Pastelna ljubičasta sa sedefastim premazom te perlice nalik biserima, aplicirane na svaki nokat, privlačit će pažnju gdje god se pojaviš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Pastel i šljokice

Šljokice same po sebi mogu izgledati napadno, no pastel ih "smiruje" pa će se tvoja proljetna manikura savršeno uklopiti u tvoj outfit kojim, vjerujemo, u ovo doba godine dominiraju vedre i nježne boje.

Limeta

Boja limete ove je sezone među popularnijama, a njezina pastelna inačica izgleda fantastično. Detalji su ti koji privlače pažnju, poput ove manikure u kojoj su bočni rubovi noktiju nalakirani pastelnom limetom.

Francuska pastelna manikura

I za kraj klasik , francuska manikura, no u modernoj izvedbi i pastelnim nijansama. Ovu manikuru možeš nositi kroz cijelo proljeće, na dnevni outfit, ali i onaj večernji, svečaniji.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.