Budi najbolja verzija sebe.

Nova kolekcija Louis Vuittona oduševit će hrvatske navijačice

Poznati francuski brend novom kolekcijom privukao je pažnju hrvatskih obožavatelja zbog majice s crveno-bijelim kockicama

Budi najbolja verzija sebe.

Nova kolekcija kultnog francuskog brenda lansirana je uoči kineske Nove godine, a jedna majica posebno je privukla veliko zanimanje ljubiteljica i ljubitelja mode, ali i nogometa.

Naime, brend Louis Vuitton, na svojim službenim društvenim mrežama, objavio je dizajn majice izrađene u čast klasičnog Louis Vitton Damier uzorka, a naišli su na veliko oduševljenje obožavatelja, posebno onih iz Hrvatske jer radi se o uzorku crveno-bijelih kockica, baš poput onih na dresovima hrvatske reprezentacije.

"Najpoznatiji dres na svijetu", "Hrvatska reprezentacija" i "Najpoznatije kockice", su samo neki od komentara ispod objave. 


pic.twitter.com/CCnFzjHr1P

— zrina (@zrina15) January 12, 2020

Budi najbolja verzija sebe.
Na crveno-bijelim kockicama na majici je napisano "Louis Vuitton" te je stavljen poznati logo brenda, a cijena majice je na upit
U opisu svoje objave na Instagramu, u kojoj je majica koja je zaokupila i našu pažnju, brend je stavio: "Prigrlite iluziju. Novi Louis Vuitton monogram donosi patchwork uzorak na glatko platno modela poput ikonske torbice Speedy. Inspirirajte se za lunarnu Novu godinu." 

pic.twitter.com/tbPgp1QkNg

Budi najbolja verzija sebe.

— Walt Blasich (@njcroatian) January 12, 2020Ovo nije prvi put da su hrvatske kockice inspiracija u visokoj modi. Marc Jacobs je još 2016. godine izbacio tenisice koje su izgledale kao da su posebno dizajnirane za hrvatske navijače, a prošle godine Jacobs je dizajnirao i torbu s motivom naše šahovnice. 


(FOTO: marcjacobs.com)  (FOTO: marcjacobs.com) 

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.