Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Miris kao potpis

Ovo su najpopularniji parfemi koji mirišu na proljeće - je li i tvoj među njima?

Proljetni parfemi su prozračni, floralni, s citrusnim notama, mirišu na svježinu. Lagani su, no dovoljno jaki da ih pamtiš, a i oni koje puštaš toliko blizu da ih mogu osjetiti na tvome vratu

pexels-valeria-boltneva-1961792.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Parfeme ugrubo dijelimo na one teške, drvenaste i tople zimske, koji se savršeno stapaju s reskim, hladnim zrakom i uvlače u vunene džempere te one namijenjene toplijem dobu godine koje upravo stupa na scenu. Priroda se probudila, vjetar nosi miris proljetnog cvijeća i svježe pokošene trave, odjeća na tebi je lagana, lepršava, koža traži sasvim drugačiji parfem, no što ga je nosila u siječnju. Grije je sunce, od parfema želi - da ostavi dojam.

Image
Seksepil u bočici

Imaš li neki iz ove kolekcije? Top 10 najseksi parfema svih vremena

Proljetni parfemi su lagani, floralni, s citrusnim notama, mirišu na svježinu. Lagani su, no dovoljno jaki da ih pamtiš, a i oni koje puštaš toliko blizu da ih mogu osjetiti na tvome vratu.
U nastavku ti donosimo najpopularnije proljetne parfeme. Klasike na koje mirišu ožujak, travanj, svibanj i rani lipanj, no i novitete koji će, sigurno zavladati proljećem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

YSL, Black Opium Illicit Green, 540,00 kuna, 30 ml

Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green nova je, osvježena verzija kultnog Black Opiuma, inspirirana moktelom - bezalkoholnim koktelom. Osjeti se nota kave po kojoj je Black Opium poznat, no tu su i zelena mandarina, smokva, vanilija i pačuli.

shimmer fallback

Viktor Rolf, Flowerbomb, 405,00 kuna, 30 ml

Cvjetni, romantiči miris u kojem dominira slatka ruža, na koju se naslanjaju jasmin, orhideja i slatka frezija, a svježinu mu daju čaj i bergamot. Ovaj miris lansiran je 2005. i otad proljeća mirišu na njega.

shimmer fallback

Dior, Miss Dior Rose N'Roses, 478,00 kuna, 30 ml

Razigrani cvjetni miris u kojem se osjete ruža, bergamot i bijeli mošus te citrusni ageranij. Predstavljan je 2020. te je odmah posato popularan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Issey Miyake, L'Eau d'Issey IGO, 280,70 kuna, 20 ml

Svježi cvjetni miris u kojem dominiraju ruža i lotos, a osjete se i ljiljan te drvene note. Dolazi s praktičnom inovacijom, tako da ovaj parfem možeš nositi sa sobom čak i kada ne nosiš torbicu. Odvoji flakon skriven u samoj kapici i stavi ga u džep.

shimmer fallback

Givenchy, Irresistible, 325,00 kuna, 35 ml

Cvjetno drvenast voćni miris, u kojem se osjeti kruška, korijen perunike, ruža, virdžinijski cedar i mošus. Predstavljen je 2020. godine. Ako ga još nisi probala, učini to što prije. Zaljubit ćeš se...

shimmer fallback

Marc Jacobs, Daisy Eau So Intense, 470,00 kuna, 30 ml

Neodoljiv miris tratinčica, jasmina, jagoda i meda, lansiran 2021. godine. Slobodno možemo reći da ovako mirišu sunce i sreća! Tražiš li parfem koji će ti popraviti raspoloženje, ovaj je savršen.

shimmer fallback

Chanel, Coco Mademoiselle, 857,40 kuna, 35 ml

Predstavljen je 2001. godine, a do danas je stekao kultni status. U njemu su savršeno spojeni cvijet naranče, mandarine, bergamot, turska ruža, jasmin, mimoza, pačuli, bijeli mošus, vanilija i Tonka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Narciso Rodriguez, For Her Musc Noir, 365,14 kuna, 30 ml

Orijentalni, cvjetni miris u kojem dominira šljiva te se osjeti senzualna mošusna nota. Ovaj parfem naglasit će tvoj seksepil. Predstavljen je lani.

shimmer fallback

Valentino, Voce Viva, 428,00 kuna, 30 ml

Cvjetni miris s toplim notama u kojem dominiraju bergamot i crvena mandarina, a osjete se i gardenija, vanilija te cvijet naranče. Vrlo ženstven, pravi proljetni miris, lansiran 2020. godine.

shimmer fallback

Guerlian, Aqua Allegoria Passiflora, 519,00 kuna, 75 ml

Voćni citrusni parfem, vrlo svjež, idealan za svaki dan. U njemu dominiraju pasiflora, limun i begramot, a osjete se i cvijet naranče, mandarina i ylang ylang. Predstavljen je 1999. godine.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.