Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Modna kuća Nebo

Nostalgična kolekcija hrvatskog brenda puna ženstvenih komada

Modna kuća NEBO nostalgičnim putovanjem kroz godine predstavlja kapsula kolekciju 'Sjeta' omiljenih komada proteklog desetljeća

NEBO_summer 2021 (4).jpg
Foto: Mirko Cvjetko
Budi najbolja verzija sebe.

Modna kuća NEBO za ljeto 2021. godine predstavlja kapsula kolekciju poetičnog naziva “Sjeta”. Nova kolekcija vodi nas na nostalgično putovanje kroz godine kojim nas želi podsjetiti na zabavnu stranu i eskapizam koji moda nudi, ali pritom ne kaže doviđenja niti komforu i praktičnosti na koje smo se svi navikli prošle godine.

shimmer fallback

Kolekciju čini petnaest pomno biranih komada, većinom haljina, koje su vjerne klijentice ove modne kuće najviše voljele i nosile zadnjih desetak godina. Baš kao i prijašnjih sezona vodeća inspiracija i ove kolekcije je mekani minimalizam.

shimmer fallback

Nevezano za sezonske trendove, ova kapsula kolekcija sastoji se od komada odjeće koji će istaknuti ženstvene forme u opuštenom stilu kako i priliči ljetu, a dodavanjem modnih dodataka, svaka dama je u prilici stvoriti svoj unikatny styling, bez obzira bio on zavodljiv ili diskretan, lepršav ili odmjeren, romantičan ili oštar. Melankolične  crno bijele kombinacije, nanovo promišljene u detaljima, manevriraju između realne svakodnevice i fantazije i ležerno se spuštaju niz tijelo ističući krhkost ženske siluete.

shimmer fallback

Dašak romantike i mekoće prisutan je u izboru crne i bijele plisirane pamučne tkanine od kojih su izrađene voluminozne haljine, a sanjivu estetiku donosi haljina od tila eterično se priljubljujući uz tijelo. Zajedno s lanenim komadima, sve se prožima u sofisticiranu i elegantnu ljetnu priču. Ikonična haljina Adrian, simbol elegancije i udobnosti, dolazi u bijeloj i crnoj krep viskozi, ručno je plisirana i ležernog kroja koji savršeno pristaje svim ženama.  

shimmer fallback

Modna kuća NEBO godinama je u ljubavi s prirodom i cvijećem pa je razumljivo kako se i u ovoj kolekciji nalazi ljupka cvjetna haljinica u stilu četrdesetih godina prošlog stoljeća s neodoljivim vintage uzorkom ruža. Kreativci iz Neba preporučuju da ju nosite s komadom delikatnog i ženstvenog nakita, za šetnju gradom sparite ju s jednostavnim ravnim cipelicama, a za malo dramskog efekta dodajte rajf s mrežicom.

shimmer fallback

Kapsula kolekcija „Sjeta“ pomno je izbalansirana kombinacija klasičnih, uvijek nosivih komada i ženstvenih detalja, bezvremenskog stila i diskretnog glamura, a ipak komforna i praktična, pomno biranih tkanina, jednostavna i nježna, komunicira rafiniranu i pomalo sanjivu estetiku. Odabirom prikladnih dodataka svaki komad iz ove kolekcije postaje nosivi izbor za sve prigode, od svakodnevnih do onih svečanijih i formalnijih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.