Budi najbolja verzija sebe.

Mislile smo da nas više ništa ne može iznenaditi, ali Gucci ima hlače s 'mrljama' od trave za 5000 kn

Ako si mislila da visoku modu krasi samo luksuzni izgled - opako si se prevarila. Osim najnovijih 'prljavih' traperica, izdvojile smo još neke bisere skupocjenih brendova

Budi najbolja verzija sebe.

Dizajnerski brendovi često nas šokiraju svojim ekstremnim cijenama, bilo da se radi o 2000 kuna za običnu majicu ili preko 50 tisuća kuna za malu torbicu. 

No, ništa nije ostavilo internet u tolikom šoku kao ove Guccijeve traperice s 'tragovima trave'. Da, dobro si pročitala. Cijenjeni brend Gucci prodaje unaprijed 'zaprljane' traperice s efektom mrlja od trave - a koštaju visokih 5000 kuna(Foto: Gucci)

Budi najbolja verzija sebe.


Ove traperice koje izgledaju kao da se pod hitno trebaju oprati dio su muške kolekcije za jesen/zima 2020., a prodaju se pod 'ekološki ispranim organskim traper hlačama' i imaju 'efekt nalik mrljama od trave'. Traperice širokih nogavica izrađene su u Italiji od 100 posto organskog pamuka, a Gucci također prodaju traper kombinezone s istim efektom, ali malo većom cijenom. Naime, za njih ćeš morati izdvojiti 'samo' 7100 kuna.(Foto: Gucci)


Zanimljivo, ovo nije prvi put da Gucci naplaćuje papreno visoke cijene za predmete koje bi mnogi (začudo, ne i svi) smatrali oštećenima.

Luksuzni brend je tako 2019. godine lansirao naizgled oštećene i izgrebane tenisice prljavog izgleda za 5630 kuna, a i tada je baš kao i sada, cijeli internet ostao šokiran, ali i dobro nasmijan tzv. 'visokom modom'.

Budi najbolja verzija sebe.(Foto: Gucci)

Potaknute Guciijevim 'prljavim' hit komadima, izdvojile smo još neke nevjerojatno skupe komade koji su također nevjerojatno ružni i besmisleni. O ukusima se ne raspravlja, ali kad je u pitanju skupocjena visoka moda koja uvijek, ama baš uvijek ima svoje kupce, jednostavno ne možemo odoljeti!

Pufasta jakna na novoj razini, 18 435 kn (Balenciaga)


(Foto: Balenciaga)

Asimetrične traperice, 2780 kn (Ksenia Schnaider)

Over, over, oversized dolčevita, 11 960 kn (Vetements)

Pletena gumena potkošulja, 2650 kn (Comme des Garçons)

Rupičasta kratka majica, 2749 kn (The Soloist)


(Foto: The Soloist)

Pola duge, pola kratke hlače, 1740 kn (Pushbutton)


(Foto: Pushbutton)

Traperice s 'mrljama' od blata, 2749 kn (Barracuda)

Slojevita traper jakna, 7570 kn (Y/Project)

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.