Ljeto u kupaćim kostimima Goldenpoint

Talijanski modni brend predstavio najnoviju kolekciju

Za neodlučne Zagrepčanke kakav kupaći kostim izabrati ovoga ljeta pravo je mjesto za odluku bio Boćarski dom čijom su modnom pistom najpoznatije hrvatske manekenke prošetale najnoviju kolekciju kupaćih kostima talijanskog modnog branda Goldenpoint. Revija je okupila brojne poznate iz javnoga života. U prvim su redovima iz publike lijepo dizajnirane modele kupaćih, kvalitetnih i dopadljivih materijala te veselih boja, sa zanimanjem pratile pjevačice Nina Badrić, Lana Klingor, Maja Šuput, glumica Jelena Perčin, Maja Bratoš, Viktor Drago, Tihana Harapin Zalepugin, Ivana Šundov, Petra Nižetić, Marijana Batinić, Josipa Pavičić, Sandra Vranješ, i mnoge druge osobe iz svijeta mode i zabave.

Četiri linije kupaćih kostima za ljeto 2010.
Na ekskluzivnoj modnoj reviji prikazana je ovogodišnja ljetna kolekcija koja sadrži četiri zasebne linije, pa tako svatko ovisno o stilu i tome u kakvom se izdanju želi pokazati na plaži može birati između Golden Lady, Sisi, Philipe Matignon i Hue.Lady je linija kupaćih kostima namijenjenih mlađoj populaciji. Kolekcija je obilježena šarenilom ljetnih boja, a različiti modeli gornjeg dijela kostima istaknut će ono najbolje na svakome dekolteu. Zabavni stil i ženstveni glamur učinit će sve djevojke neodoljivim, ali pristojim zavodnicama svake plaže.


Linija Sisi dolazi u dvije kolekcije – Sisi Surf  koju karakteriziraju  jake, žive boje, te Sisi Aqua za žene koje i na plaži slijede trendove, a koji savršeno ističu sve prednosti ženske figure.Phillippe Mantignon linija je namijenjena svim ženama koje teže glamuru, a istovremeno su dovoljno hrabre i koketne. Ova ekskluzivna linija nudi ženstvene i sofisticirane modele jednodijelnih i dvodijelnih kupaćih kostima za žene sa stilom i stavom.Goldenpoint je predstavio i linije e HUE i Phillippe Matignon koje su idealno rješenje za svakog muškarca koji teži udobnosti, kvaliteti ali i estetskom doživljaju.Osim kupaćih kostima popularna modna marka Goldenpoint nudi nezaobilazne modne dodatke za ljeto i plaž kao što su pareo, kratke hlačice, te lepršave, lagane suknje i haljinice.

I šareni i jednobojniOsim jednobojnih kupaćih, među kojima se ističe žarko crveni u kakvom je zablistala kao posebna gošća revije Renata Sopek, i pritom dobila najveći pljesak publike, u trendu su i šareni kupaći kostimi u veselim ljetnim bojama. Uzorak su prugice, cvjetovi, točkice.Kupaće kostime talijanskog Goldenpointa za nadolazeće ljeto predstavile su zagrebačkoj publici poznate manekenke Doris Vrečko, Jelena Glišić i druge, a sve ih je ih na posljednjem izlasku, na čelu s Renatom Sopek, dočekala kiša zlatnih konfeta. Sve se odvijalo u pozadini velikog morskog vala, koji je dominirao videozidom modne piste Boćarskoga doma, najavljujući s Goldenpointom dugo, toplo ljeto.

(M.G.)

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.