Budi najbolja verzija sebe.

Kako kupiti savršeni par traperica?

Potrebno je paziti na kvalitetu materijala, šivanja, simetričnost linija i naravno izabrati pravilan model za figuru

Budi najbolja verzija sebe.

Od kupnje kvalitetnog i lijepog para traperica koje vam dobro pristaju, ne treba raditi znanstvenu fantastiku, niti za to trebate imati doktorat. Baš suprotno, kupnja traperica bi trebala biti više-manje jednostavna. No, činjenica je da mnogi ljudi jednostavno ne znaju izabrati dobar i lijep model koji će im dobro pristajati, naglašavati prednosti i sakrivati nedostatke, a i trajati - godinama.
Zato smo odlučili istražiti na što sve trebate obratiti pozornost prilikom kupnje savršenog para traperica. Imajte pritom na umu da je ponekad za dobre traperice potrebno izdvojiti koju kunu više. Na kraju bi vam se taj ulog trebao višestruko vratiti.

Male tajne kupovine

Kvalitetni traper

Naravno da svi želimo kupiti što kvalitetniji traper, ali kako znate da je ono što kupujete kvalitetno? Na žalost, u današnje vrijeme ne možete biti sigurni u kvalitetu nijedne poznate (i skuplje) marke, ali naša je preporuka kupovati traperice tvrtki koje su specijalizirane upravo za njihovu proizvodnju. To vam donekle može dati sigurnost u kvalitetu trapera.
Kao drugo, opipajte traper. Ako se previše rasteže, odnosno ako u sebi ima previše elastina, veće su mogućnosti da će se nakon nekoliko pranja rastegnuti i izgubiti prvotni oblik. Birajte traper koji ima malo elastina.

Kako vam pristaje struk traperica?

Kada kupujete traperice, struk modela vam mora dobro pristajati počevši od leđa prema naprijed. Ako struk ne pristaje, znači da vam model nije dobar ili su vam jednostavno prevelike. Ne kupujte ih! Tražite manje ili drugi model.

Ravne linije, kvalitetno šivanje

Ravne i simetrične linije na trapericama znače da su one kvalitetno zašivene i da bi vam trebale dobro pristajati. Prilikom odabira modela za probu dobro promotrite linije koje idu od struka hlača preko zadnjih džepova, zatim simetričnost nogavica, zatvarača...
Ako linije nisu simetrične, neće vam ni dobro pristajati.

Pripijene traperice su uvijek - poželjne

Trenutno su u modi uske, pripijene traperice koje uvijek produžuju noge i daju dojam visine. Zaista moraju biti jako uske, pripijene uz svaki dio tijela, ne smiju biti prevelike pa se čak kod kupnje preporučuje da budu za pola broja premale. Zbog elastina će se sigurno razvući na željenu veličinu.Za puniju figuru odaberite viši struk

Žene nešto punije građe trebaju birati traperice višeg struka čime će postići dvostruki efekt. U dobrom modelu stražnjica će izgledati manja, obline će dobiti pravi oblik, a bokovi će izgledati uže. Višim ćete strukom također izbjeći „ispadanje“ trbuščića preko ruba traperica što nije nimalo privlačan prizor.

Manje pozornosti, manji džepovi

Ako ne želite trapericama privlačiti posebnu pozornost, nemojte kupovati neobične boje i modele s neobičnim džepovima, zakrpama, zakovicama i drugim detaljima. To će samo privući pozornost na dijelove tijela za koje želite da budu neprimjetni.

Niski struk, manja stražnjica

Kod žena koje imaju normalnu tjelesnu težinu, a malo veću stražnjicu koju žele prividno smanjiti, mogu dobro funkcionirati traperice niskog struka. Pazite što kupujete kako efekt ne bi bio suprotan.

Široki bokovi, ravan kroj

Imate široke bokove? Sakrijte ih trapericama ravnijeg kroja. Time ćete stvoriti ravnotežu između područja bokova i bedara pa sve do gležnjeva. Osim toga, zahvaljujući tom kroju izgledat ćete više i stvoriti dojam dužih nogu.

(vam)

Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.