Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
'Must have' model

Kao stvorena za ljeto: Svi žele ovu lepršavu haljinu iz H&M-a

Kad smo uočile ovaj pamučni, lagani i lepršavi model sa suptilnim volanima na izrezu iz H&M-a, znale smo da se radi o 'must have' ljetnoj haljini

h&m haljina.jpg
Foto: H&M
Budi najbolja verzija sebe.

Novi toplinski val je na putu, a to na odjelu garderobe može značiti samo jedno: vrijeme je da iskopamo naše pouzdane ljetne haljine koje nas spašavaju u svakoj prilici.

Image
Za svakodnevne prigode

Od 79 kn: 12 pamučnih high street haljina za ljeto

Kad se temperatura digne preko 30 stupnjeva, sve što želimo nositi je nešto lepršavo, lagano i udobno jer jednostavno se ne možemo nositi s uskim, strukiranim i pripijenim komadima. Srećom, H&M je izbacio haljinu koja ispunjava sve naše želje.

shimmer fallback

Ako se nešto zadržalo u našem ormaru tijekom godina, onda su to upravo jednostavnije siluete haljina koje možemo nositi svakodnevno, pa kad smo uočile ovaj lagani, lepršavi kroj sa suptilnim volanima na izrezu iz H&M-a, znale smo da se radi o 'must have' ljetnoj haljini. I ne samo to, već ovaj pamučni model dolazi u četiri varijante, uključujući popularnu ružičastu boju, klasičnu bijelu, omiljeni cvjetni uzorak i uvijek neodoljive točkice.

shimmer fallback

Možemo zamisliti da izgleda jednako elegantno s ravnim sandalama i sunčanim naočalama na terasi kafića kao i da izgleda sjajno preko bikinija na plaži ili čak u kombinaciji sa sandalama s petom i velikim naušnicama.

shimmer fallback

Svakako će to biti haljina koju ćeš iznova nositi - na kraju krajeva, uvijek tražimo vječne komade po pristupačnim cijenama poput ovih. Iako se radi o istoj haljini, cijene se razlikuju od modela do modela, tako da točkastu haljinu možeš pronaći po cijeni od 188 kn, cvjetna je snižena 40 posto pa trenutno košta 112 kn, a bijela i ružičasta snižene su čak 56 posto pa ih sada možeš uhvatiti za samo 82 kn.

shimmer fallback

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.