Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Jednako lijepe, a puno pristupačnije

Kao stvorene za ljeto: Borovo ima svoju verziju kultnih sandala, a boje su top

U moru raznih inačica kultnih Hermès Oran ravnih sandala pronašle su se i jedne naše. Borovo natikače izgledaju sjajno, a cjenovno su puno pristupačnije

borovo204of310.jpg
Foto: Borovo
Budi najbolja verzija sebe.

Otkako su prije 25 godina ugledale svjetlo dana, Hermès Oran ravne natikače postale su jedne od najpoželjnijih sandala za žene diljem svijeta.

shimmer fallback

Udobne, elegantne, a jednostavne - Oran natikače definitivno su kultni komad obuće. Pa iako postoje već godinama, posljednjih godina dosegnule su svoj vrhunac, a pogledamo li društvene mreže, gotovo da nema ljubiteljica visoke mode koje namju svoj primjerak u ormaru.

Jedina mana im je cijena pa za ove prepoznatljive sandale treba izdvojiti čak 600 eura, stoga ne čudi da mnogi high street brendovi imaju svoje, cjenovno puno pristupačnije, inačice ovih sandala.

A u moru brendova inspiriranim Hermèsovim sandalama našao se i jedan hrvatski, što nas je posebno razveselilo. Naime, Borovo je nedavno izbacio kožne natikače koje neodoljivo nalikuju kultnim Oran sandalama, a ono po čemu se posebno ističu su ručna izrada, ali i prava koža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Tako se u ponudi Borova mogu pronaći dva modela BQueen kožnih natikača - u tamnoj nijansi plave i upečatljivoj intenzivno ružičastoj boji koje su obje kao stvorene za ljetne mjesece koji nam dolaze.

shimmer fallback

Osim što izgledaju odlično i ručno su izrađene od prave kože i prirodnih materijala, Borovo natikače mogu se pohvaliti i puno prihvatljivijom cijenom od 37 eura.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.