Puno više od komadića tkanine

10 veličanstvenih: Velike kragne koje podižu svaki outfit i nose poruku

Jedino njoj ćemo dozvoliti da nas hvata za vrat! Kragna je opet ultrapopularna i to ona neovisna baš poput tebe koja čitaš Ženu.hr

Obična bijela, čipkasta, vezena, ona od pliša ili umjetne kože ili, pak, s animalnim printom - samostalna kragna, koju god odabereš, dat će dodatnu dozu ekstravagancije tvojim odjevnim kombinacijama. Kragna nije samo komadić tkanine oko vrata, ona je svojevrsna osobna iskaznica koju si istaknula na najvidljivijem mjestu, ona ti "nosi" glavu i govori okolini kava si ispod tog poslovnog odijela ili pristojne, nedjeljne vestice.

Iako smo naviknule da su kragnice elegantne i pristojne, modni dizajneri otišli su korak dalje pa napravili one "odmetnute" - kragne od umjetne kože s volanima, koje govore o dozi drskosti u tvom karakteru zbog koje uvijek misliš svojom glavom i ne poštuješ besmislena pravila.

Tu su i one s animalnim printom koje poručuju da se u toj pristojnoj curi krije mala divljakuša koja se neće libiti i zarežati kada je potrebno! Izaberi svoju kragnu, odnosno kragne. I nosi ih ovisno o raspoloženju i prilici, a one će govoriti za tebe.

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.