Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Želite da seks dulje traje ili nevjerojatan orgazam? Ovo su najbolje seks poze za svaku situaciju

Naučite kako vam strastvene poze mogu pomoći poboljšati i olakšati život

Želite da seks dulje traje ili nevjerojatan orgazam? Ovo su najbolje seks poze za svaku situaciju
Budi najbolja verzija sebe.

Imate problema sa samopouzdanjem u seksu? Partner nije baš najobdareniji? Želite zatrudnjeti? Postoji najbolja seks poza za svaku od ovih situacija, a i za mnoge druge. I upravo je to tema kojom ćemo se pozabaviti u ovom članku. Možda shvatite da ste nepravedno zapostavljali neku pozu koja vam može pomoći da dosegnete vrhunce užitka ali i olakšate si neke svakodnevne tegobe i probleme.

Izvor: womansday.com
Foto: Dmitriy Raykin - Fotolia

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Najbolja seks poza za ženski užitak

Žene, jeste li spremne za ovo? Poza koja pruža najviše užitka možda je ona koju nikada niste isprobali. Ona se zove KAT( tehnika koitalnog poravnavanja). Ovo je varijacija misionarske poze koju morate isprobati ako želite doživjeti fantastičan orgazam za vrijeme seksa. Počnite u misionarskoj pozi, no on neka se pomakne/klizne malo više, tako da mu je zdjelica više od vaše i njegova ramena prelaze vaša, a baza njegovog penisa pritišće o vaš klitoris. Ovaj kut omogućava da se njegova zdjelica trlja o vaš klitoris, a konstantna stimulacija pomoći će dovesti do orgazma.

Najbolja poza za seks koji dulje traje

Iako je preuranjena ejakulacija medicinski problem oko kojeg bi se vaš partner možda morao konzultirati s liječnikom, postoje poze koje će mu pomoći da dulje izdrži u krevetu. A poza koja će mu najviše pomoći je misionarska  (opet poza gdje je on gore). Ova poza pomaže jer on kontrolira brzinu i žestinu, pa može usporiti ili smanjiti intenzitet kad osjeti da se bliži vrhuncu.
Želite varijaciju ove poze? Poza "lisica" je varijacija misionarske poze u kojoj su noge partnerice na ramenima muškarca. Penetracija je veoma duboka u ovoj pozi, što odgovara partnerici, a isto tako poza pomaže da partner dulje izdrži.

Najbolja poza za "malo manje" obdarene partnere

Svi stručnjaci se slažu da veličina penisa nije presudna za kvalitetu seksualnog života, no ako vam je partner uskraćen za "centimetražu" u intimnoj zoni, postoji nekoliko poza koje će pomoći. Doggy poza, kada izvodi pod pravim kutom, žena će čak i najmanji penis osjećati kao veliki. Neka se partnerica udobno smjesti tako da glavu i ramena ima na jastuku, a stražnjicu što više u zraku. Dobre poze su i kaubojka, misionarska s nogama na ramenima ili misionarska u kojoj je žena ima podignute noge i, najviše što može, privučena koljena svojim prsima.

Najbolja poza ako je partner veoma obdaren

Imate poteškoća voditi ljubav zbog partnerovom pozamašnog alata? Isprobajte T – pozu. On leži na boku,a vi na leđima okomito na njega s nogama prebačenima preko njegovog tijela. U ovoj pozi žena ipak ima mogućnost ograničiti njegove pokrete kada joj veličina počne smetati i omogućuje joj da sama pokretima naprijed-natrag određuje intenzitet vođenja ljubavi. Žene koje imaju partnera s dugačkim penisom vole ovu pozu jer mogu kontrolirati koliko će partner "ući unutra".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Najbolja poza za začeće

Iako je točno da možete zatrudnjeti od raznovrsnih seks poza, jednu od njih zdravstveni stručnjaci osobito preporučuju kao pozu u kojoj vam se poprilično povećavaju šanse za začeće. Ta poza ujedno je varijacija jedna od najomiljenijih – misionarska poza s podignutom zdjelicom. Ako za vrijeme seksa ispod stražnjice stavite jastuk (ne smije biti premekan već mora podići područje zdjelice) olakšavate put njegovim "plivačima" do cilja. Sperma u ovom položaju može proći lakše i brže do jajne stanice, a osobito ako se zadržite malo u ovom položaju i nakon seksa, sperma neće samo "iscuriti" iz vas kao kod nekih drugih poza. Ova poza isto tako povećava šansu za postizanje orgazma, a istraživanja su pokazala kako se s postizanjem vrhunca povećava i šansa za začećem.

Najbolja poza za povećanje samopouzdanja u krevetu

Osjećate li se pomalo nelagodno za vrijeme seksa, i želite pozu koja će vam pomoći da se osjećate samopouzdano i u kontroli? Za to je potrebna samo jedna riječ: kaubojka. Poza u kojoj ste vi gore na partneru može pomoći izgraditi samopouzdanje jer vam fizički pomaže preuzeti kontrolu nad partnerom. Odaberite varijaciju koja vam najviše odgovara: klečeći, čučeći, okrenuti prema partneru ili mu okrenuti leđima. Što god vam najviše paše i kako se osjećate najugodnije – a možete isprobati i sve varijacije.

Najbolja poza za žene koje osjećaju bol za vrijeme seksa

Postoji nekoliko jednostavnih rješenja koja će pomoći ako osjećate bol za vrijeme seksa – prvo je korištenje lubrikanta na bazi vode, a druga je da žena sama preuzme kontrolu nad brzinom i intenzitetom seksa – i to uz pomoć "kaubojke", poze gdje je žena na muškarcu.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.