Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Vruće igrice

Začini ljubavni život u vrijeme korone

2020. nas je natjerala da više no ikad boravimo kod kuće, a to znači da smo se imali više vremena za posvetiti se partneru

womanizer-wow-tech-1e3-lYkJsfs-unsplash.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Ova nas je godina natjerala da više no ikad budemo kod kuće. Mnogi su počeli raditi iz sigurnosti svog doma, a većina parova provodila je jako puno vremena zajedno. U početku su mnogi taj višak vremena iskoristili za vruće ljubavne igrice u krevetu, no s vremenom je situacija prestala biti posebna, a mi smo se privikli na "novo normalno" i zapali u rutinu.

Image

Zablude o seksu u koje trebaš prestati vjerovati

Upravo zbog mnogo vremena provedenog u istim prostorijama, veze su pucale, a druge su pak procvjetale. Ako si ti među onima kojima je seksualni život dobio novi zamah, prava si sretnica, a ako se pak nalaziš u većini koja je pak doživjela pad libida i seksualnih aktivnosti - imamo pravu stvar za tebe.

Naime, potražili smo savjete seksologa kako da u ovim nesigurnim vremenima probudimo seksualne strasti i ponovno vratimo svježinu u spavaću sobu. Dobili smo pet odličnih ideja kojima možeš začiniti svoje vođenje ljubavi i ponovno osjetiti novi plamen strasti s partnerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Otkrij snagu igranja uloga

Najpoznatija i definitivno jedna od najučinkovitijih metoda začinjavanja seksa je igranje uloga. Otvoreno komuniciraj sa svojim partnerom i ostvari mu maštariju - pretvori se u striptizetu, medicinsku sestru ili pak francusku sobaricu i podigni vaš ljubavni život na višu razinu.

Pusti da scenarij igrice i maštarije teče prirodno te se potrudi da za vrijeme cijelog seksa ostaneš u ulozi - tako će dojam biti potpuniji. Najbolji seks s igranjem uloga bit će kad se nalaziš u svom opuštenom stanju i kada te nije sram reći sve što ti padne na um.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Isprobajte igračke za seks

Vibrator, dildo, lisice, lanci, stezaljke, kocke leda - na tržištu je moguće pronaći obilje igračaka za seks kojima možeš povećati svoje i partnerovo seksualno zadovoljstvo.

Ako vas je sram posjećivati seks shopove, svoje igračke uvijek možete naručiti i online, u privatnosti svog doma. Dobro pročitajte recenzije, odaberite ono što vam se najviše sviđa i prepustite se neslućenim strastima jednom kada dobijete svoju igračku.

Snimite svoje vođenje ljubavi

Ako se želiš u spavaćoj sobi osjećati kao seksualna boginja, odličan način da to postigneš je da uključiš kameru za vrijeme seksa. Ideja da te se snima natjerat će te da budeš glasnija, teatralnija i uživljenija u ulogu koju igraš, a tvoj će partner zasigurno biti oduševljen novom razinom entuzijazma koju pokazuješ. Uz to, svoju ćete snimku uvijek iznova moći pogledati što bi moglo i u budućnosti rasplamsati strasti. Ali, i moraš imati potpuno povjerenje u svog partnera jer sve znamo gdje takve snimke mogu završiti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Seks pored ogledala

Seks pored velikog ogledala može biti iznimno seksi. Postavi ogledalo pored vašeg kreveta i cijelo vrijeme ćete se moći promatrati - od predigre do orgazma, gledat ćete vlastito vođenje ljubavi kao da gledate film, a to će vas sigurno dodatno uzbuditi. Ne postoji ništa ljepše od pogleda na gola tijela i strast među njima, a činjenica da ćete u glavnim ulogama biti ti i tvoj partner pojačat će užitak.

Gledajte porno filmove

Ako ovo već nisi isprobala, sad je krajnje vrijeme! Gledanje pornića za vrijeme seksa produžit će predigru, oboje vas uzbuditi i sigurno užitak podići na višu razinu. Zvukovi iz filmova dodatno će vas uzbuđivati, baš kao i činjenica da s zajedno s partnerom dijeliš maštarije. Vizualni podražaji za vrijeme seksa jako su bitni, pa je ovo odličan način kako da začiniš svoju seksualnu rutinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.