Vruće igre u krevetu: Sve tajne analnog orgazma i kako ga postići

Igre u krevetu obično nemaju ograničenja i sve je dopušteno ako se partneri dogovore, ali kod analnog seksa vrlo je važno pridržavati se nekih pravila

Iako se danas otvoreno priča o seksu i orgazmu, analni seks je još uvijek tabu među mnogim parovima. Mnogi ga žele doživjeti, ali im partner nije raspoložen za takvu vrstu eksperimentiranja, a neki parovi nisu ni sigurni što bi zapravo trebali raditi. Neki se čak pitaju postoji li stvarno analni orgazam? Da, analni orgazam stvarno postoji.

Higijena nakon seksa: Imamo važne odgovore što bi svakako trebala činiti


Donosimo ti objašnjenje stručnjaka što je zapravo analni orgazam, ali i njihove savjete kako užitak učiniti još jačim i ugodnijim. "Ne samo da je stvaran, nego i teoretski svaka osoba može doživjeti analni orgazam. Ali često mehanizam doživljavanja orgazma ovisi o anatomiji", objašnjava liječnik Evan Goldstein.

Muškarci će doživjeti orgazam stimuliranjem prostate analnom penetracijom (prostata je žlijezda veličine oraha smještena između mokraćnog mjehura i penisa). Žene doživljaju ovu vrstu orgazma stimulacijom G točke ili A točke kroz analani kanal, objašnjava seksualna pedagoginja Alicia Sinclair iz tvrke za seksualne igračke. Zid između vagine i anusa jako je tanak, pa analna penetracija može potaknuti te erogene točke. A točka ili tzv. Anterior Fornix erogena zona je osjetljivo tkivo na kraju vagine, ispred maternice, a puno lakše ju je stimulirati analno nego vaginalno. Koliko žene uživaju u ovoj seksualnoj igri pokazalo je istraživanje Cam4 iz 2016. u kojem je sudjelovalo osam tisuća žena diljem svijeta, otkrili su da je čak 42 posto žena doživjelo orgazam tijekom analnog seksa. Ne radi se samo o penetraciji nego i o uključivanju različitih seksualnih igrica i igračaka.


(Foto: Pexels)

Spremna si za nove ili još bolje orgazme u spavaćoj sobi. Evo nekoliko savjeta stručnjaka za veći užitak:

1/9
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.