Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Isprobajte nešto novo

Triceratops: Savršena poza za sve parove koji vole malo grublji seks

Ako ti i tvoj partner uživate u razmjeni moći u spavaćoj sobi tada je Triceratops poza za vas, a izdvojile smo još nekoliko varijacija koje morate isprobati

poza-bdsm.jpg
Foto: www.profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Iako riječ "Triceratops" na prvu ne zvuči nimalo seksi i prva asocijacija nam je dinosaur koji je izumro prije 66 milijuna godina, kada je u pitanju Triceratops poza, stvari postaju itekako seksi. Ako ti i tvoj partner volite malo BDSM-a, ovo je poza za vas, jer riječ je o pozi u kojoj partner koji penetrira postaje dominantan, a partner u kojeg se penetrira postaje submisivan.

Image
BDSM više nije bauk

Stručnjaci složni: Ovo su najveći mitovi o BDSM-u u koje trebaš prestati vjerovati

Kako ju izvesti? Sve što trebaš napraviti je sagnuti se tako da ti trbuh bude paralelan s tlom, noge raširene, a lice ti gleda prema tlu. Tvoj partner neka stane ravno iza tebe i penetrira te vaginalno ili analno dok ti ruke drži iza na leđima. "Ovo je nevjerojatna poza za ljude koji uživaju u razmjeni moći. Kad su ti ruke smještene iza (ili čak svezane), to drugoj osobi daje kontrolu nad brzinom penetracije", za Cosmopolitan kaže seksualna edukatorica Rebecca Blanton.

Dakle, ako tvoj partner voli dominirati u krevetu, ovo je odlična poza za njega, ali i za tebe ima brojnih prednosti. Triceratops poza odlična je za dublju penetraciju, a ti možeš kontrolirati dubinu penetracije prilagođavanjem položaja svojih nogu. Razdvojene noge omogućuju duboku penetraciju, dok će skupljene noge omogućiti plitku penetraciju kako bi se moglo stimulirati unutarnje stijenke vagine ili anusa. Osim toga, u ovoj pozi klitoris je lako dostupan pa ga tvoj partner može dodatno stimulirati rukom ili igračkom (a možeš i sama).

shimmer fallback

Dobra stvar je da je ova poza toliko svestrana i postoji nekoliko različitih varijacija koje ti i tvoj partner možete isprobati već danas. Evo pet različitih varijacija na ovu pozu koje obavezno trebate uvrstiti u svoj repertoar volite li malo grublji seks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Klasični Triceratops

U ovoj pozi, kao što je ranije opisano, sagneš se tako da ti tijelo bude okrenuto u obliku slova L, a trbuh paralelan s tlom. Raširi noge i stavi ruke iza uz tijelo dok ih partner pridržava i prodire u tebe straga i prepusti se užitku.

shimmer fallback

Klečeći Triceratops

Ako želiš biti još submisivnija, klekni na pod. Klekni u doggy-stil pozu dok partner koji ulazi u tebe straga kleči ili stoji, ovisno gdje izvodite ovu pozu. Ovo će tvoju vaginu staviti u puno pristupačniji položaj, pa dok on ulazi u tebe, možeš se zabaviti sa svojim klitorisom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Poza žabe

Ova će poza tebi dati malo više kontrole nad onim što se događa, a sve što trebaš napraviti je čučnuti na pod u pozu žabe, dok se rukama pridržavaš za zid ili za rub kreveta. Tvoj partner neka klekne na koljena i penetrira te straga.

shimmer fallback

Poza kolica

Ako imate viška energije ili želite isprobati nešto ekstra, tada je poza kolica savršena za vas. Za ovu pozu moraš imati itekako snažne ruke, jer se cijelo vrijeme rukama pridržavaš za tlo, dok su ti noge podignute i omotane oko tvog partnera dok on prodire u tebe straga.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.