Testiraj s nama TENA Lady uloške

Za oslabjeli mjehur koristiš obične higijenske uloške? Zamijeni ih sa TENA Lady ulošcima za oslabjeli mjehur i prepusti se životu!

Pridruži nam se i besplatno isprobaj TENA Lady uloške za oslabljen mjehur. Anonimno podijeli svoja iskustva sa ženama koje se suočavaju s inkontinencijom.

Prijavi se ovdje još danas! Prijave traju do:  02.03.2018.

Razgovarajmo, razmijenimo iskustva
U Hrvatskoj svaka četvrta žena iznad 35 godine može iskusiti nevoljno istjecanje urina1, a mnoge koriste obične higijenske uloške (namijenjene za mjesečnicu,  vaginalne  iscjetke…). Uglavnom nisu svjesne da postoje ulošci poput TENA Lady, posebno dizajnirani kako bi se nosili s jedinstvenim svojstvima urina i koji bolje štite pri inkontinenciji!

98%korisnica u Hrvatskoj zadovoljno je s TENA Lady proizvodima!2. Odabirom pravilne zaštite možemo utjecati i na kvalitetu svog života.

Sudjeluj s nama u anonimnom testiranju

Izabrat ćemo 50 žena i poslati im odgovarajuće TENA Lady uloške. Prijavi se ovdje još danas! Prijave traju do:  02.03.2018.Što trebamo od tebe?
Isprobaj proizvode, i najkasnije do 26.03.2018. pošalji nam recenziju proizvoda te podijeli svoja iskustva sa žena.hr zajednicom.

Kako ćeš znati da li si odabrana za recenziju?
Na tvoj email poslat ćemo obavijest s detaljima na koji način i gdje napisati recenziju.

Prijavi se ovdje još danas! Prijave traju do:  02.03.2018.

Izvrsna suhoća TENA Lady uložaka:


TENA Lady ulošci dostupni su u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama s ortopedskim pomagalima. Asortiman je prilagođen individualnim potrebama i možeš odabrati odgovarajuću veličinu i moć upijanja, a ovdje izdvajamo:

  • za gubitak par kapi: TENA Lady Ultra Mini za maksimalnu diskreciju, ovi mali, meki i udobni tanki ulošci bolje upijaju nego obični dnevni ulošci
  • za lagano istjecanje: TENA Lady Slim Mini uložak s microPROTEXTM tehnologijom radi koje je vrlo tanak, a ostaje suh 8x dulje3 od običnog higijenskog uloška
  • za umjereno do jače istjecanje: TENA Lady Maxi uložak s InstaDRY TM tehnologijom radi koje upija u sekundama i pruža do 100% sigurnosti od istjecanjaTENA Lady ulošci pružaju TROSTRUKU ZAŠTITU od: istjecanja, mirisa i vlage, tako da možeš činiti što god poželiš. TENA. OSTANI SVOJA. www.tena.hr

Besplatne TENA Lady uzorke naruči pozivom na: 0800 464 465 ili klikni ovdje.


1 Abrams P et al. Incontinence, 5th EDITION 2013. 5th International Consultation on Incontinence. Paris. February; 2012.
2 Conversion study, Essity (bivši SCA) 2017, na uzorku od 1883 žena koje su isprobale besplatan uzorak TENA Lady
3 Izvor: Hy-Tec Hygiene Technologie GmbH Germany akvizicijski test i test namakanja PA 07/03 2016-2017 / Acquisition and Rewet test (TENA Lady Slim u usporedbi s higijenskim uloškom vodećeg branda na hrvatskom tržištu).

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.