Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Vruće misli

Tajne iz spavaće sobe: Što muškarci misle tijekom seksa?

Ako misliš da je kod suprotnog spola sve jednostavno (barem kad je u pitanju seks), iznenadit ćeš se kad saznaš o čemu sve muškarci razmišljaju tijekom seksa

profimedia-0217765021.jpg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Žene često misle da muškarci ne razmišljaju previše i da ne vode monologe u svojim glavama. Posebno kada se radi o seksu, smatra se da su njihova razmišljanja o intimnim odnosima samo praktična i da se sve svodi na zavođenje žene - muškarci ne razmišljaju nego samo zamišljaju golu ženu i orgazam.

Image
Oralni seks nikada nije bio zabavniji

Dovest će vas do ludila: Najbolje poze za oralni seks u kojima ćete oboje uživati

Ipak, nije ni kod muškaraca sve jednostavno. I njih muče različite sumnje vezane za seks, mogu biti nesigurni i žena im je puno više od golog tijela. I često se zaboravlja da oni također žele ostaviti dobar dojam, ali i da ne primjećuju mane koje žene vide na svojim tijelima.

shimmer fallback

Tako je kolumnist Clint Carter za Women's Health odlučio otkriti o čemu muškarci razmišljaju tijekom seksa, a vjerujemo da će svakoj ženi ovo biti zanimljiva i drugačija perspektiva o vrućim igrama pod plahtama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

"Kvragu! Zaboravio sam se istuširati."

Iako muškarci nisu zabrinuti zbog celulita i strija, njima je ipak bitno kakav će dojam ostaviti pred ženom. Ako se zaboravio istuširati ili je bio u poslu, a iznenada se dogodio seks i muškarac će razmišljati o tome kako miriše.

shimmer fallback

"Bože, savršene su!¨

Žene su vrlo kritične prema svom tijelu i često najviše primjećuju da nešto nije dovoljno dobro. No muškarci uživaju u ženskom tijelu i obožavaju grudi pa će im često proletjeti ovakve misli kroz glavu.

shimmer fallback

"Pitam se bi li htjela isprobati…?"

Svaki muškarac želi isprobati nešto što je čuo od prijatelja ili možda vidio na internetu. Možda ga zanimaju lagani udarci po stražnjici ili želi učiniti nešto s bradavicama. Možda želi i nešto potpuno drugačije od svega što je ranije radio, ali nije siguran hoće li partnerica pristati i koliko može ići daleko s eksperimentiranjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

"Gdje je to naučila?"

Kada muškarcu prolaze ovakve misle kroz glavu, on sigurno neće prigovarati i žaliti se, ali će sigurno razmišljati o tome. Možda će pomisliti od kuda dolazi inspiracija? Je li gledala pornografiju ili je to radila s bivšim dečkom? No žene se ne bi trebale zabrinjavati jer uglavnom će se muškarac razveseliti zbog nečeg novog.

shimmer fallback

"Samo pokušaj izdržati!"

Iako ne žele priznati ponekad stvari krenu jako loše i pokušavaju ostati uzbuđeni. Kako pada uzbuđenje pada i penis, a to je težak poraz. Alkohol i stres su najčešći krivci za ovo stanje, ali bez obzira na to muškarac ne želi razočarati ženu. Ako se žena nađe u ovakvoj situaciji treba pokušati razumjeti i ne biti povrijeđena.

shimmer fallback

"Trebam li više gledati u njezine oči?"

Gledanje u oči partnerice je romantično, a pomaže da se partneri povežu. No i previše gledanja u njezine oči može biti čudno pa muškarci postavljaju sebi i ovo pitanje. Treba pronaći pravu mjeru jer je neobično ako netko stalno gleda u oči tijekom seksa, no i ako ne pogleda ženu isto nije dobro.

shimmer fallback

"Još samo 30 sekundi i možeš se opustiti."

Seks je maraton i potrebno je puno energije da bi cijelo vrijeme bio odličan, a onda je treba dobro raspodijeliti. Muškarci su ponekad umorni i moraju se motivirati kako bi žena bila zadovoljena, a oni zadržali svoj ponos i bili dobro ljubavnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.