Budi najbolja verzija sebe.

Sviđate li mu se zaista? Znakovi koji otkrivaju njegove misli

Povodom deset godina postojanja osvrćemo se na teme koje su najviše potakle vaš interes

Budi najbolja verzija sebe.

Povodom 10. obljetnice postojanja portala Žena.hr prisjećamo se svakog mjeseca pojedine godine postojanja. Bližimo se pomalo kraju, u 2013. smo godini a teme kojima se ovog puta bavimo su ljubav i zabava, dvije rubrike čiji tekstovi redovito završavaju među najčitanijima.

Kad je riječ o ljubavi, najviše vas je zanimalo otkriti što muškarac misli, kada je zaljubljen, ali i sve tajne oralnog seksa te kako preživjeti ružan prekid veze. Od opuštenijih tekstova uvijek rado čitate alternativne teme, nešto za razonodu kao što su filmski citati te ideje kako isplanirati zanimljivu djevojačku večer.

Sviđate li mu se? 11 znakova koji otkrivaju njegove osjećaje

Trebate pomoć u dešifriranju kompleksnih dvosmislenih signala koje tipovi šalji? Kad je u pitanju otkrivanje razine interesa nekog muškarca, govor tijela najglasnije i najjasnije govori – osobito ako ste se tek upoznali. Pa, što vam on onda pokušava reći? Sviđate li mu se ili pak je zainteresiran samo za prijateljstvo? OVIH 11 znakova otkrit će što zapravo  osjeća prema vama.


Najljepši filmski citati

Iz obilja kvalitetnoga materijala koji nam je podarila sedma umjetnost, uistinu je teško odabrati najbolje filmske rečenice. Otkako se pojavila, filmska je umjetnost je ponudila zaista mnogo kultnih citata koji su postali dio naše kulture.Za neke ste od njih možda već čuli, a neki će vam vjerojatno biti manje poznati. Pročitajte ih OVDJE.

Budi najbolja verzija sebe.


Što sve žene trebaju znati o oralnom seksu?

Muškarci vole oralni seks, jer se mogu opustiti i uživati kada mu partnerica (ili partner) svojim usnama i jezikom prelazi preko penisa. I za žene, pružanje oralnog seksa može biti erotsko, senzualno i nešto u čemu uživaju, jer pružaju zadovoljstvo svojem partneru.  Kako ne bi bilo nikakvih sumnji radite li to na pravilan način, OVE upute (naravno uz praksu) biti će i više nego dovoljne za zadovoljenje vašeg partnera.


Prekid veze: kako preboljeti nekog koga još uvijek volite...

Nema lijepog načina kako ovo reći – biti još uvijek zaljubljen u nekoga tko vas više ne voli najgori je osjećaj na svijetu... U idealnoj situaciji kad prekinete s nekim to je zbog toga što oboje osjećate da je veza došla svom prirodnom kraju, no to ne znači da je lako preboljeti taj prekid. OVI savjeti pomoći će dovršiti tu priču.

Budi najbolja verzija sebe.


Djevojačka večer: Ideje za pamćenje!

Ako nikada niste organizirali djevojačku zabavu, evo zanimljivih prijedloga koje možete iskoristiti i prilagoditi za taj poseban dan.  Uz pomoć OVIH savjeta organizirajte za buduću mladu zabavu koju će pamtiti cijeli život!

Foto: Phase4Photography - fotolia

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.