Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Kako znati da te voli

Djela, ne riječi: Suptilni načini na koje muškarac govori da te voli

Neki muškarci malo teže pokazuju svoje osjećaje i neće ti izravno reći da te vole, no to ne znači da to neće pokazati. Evo osam suptilnih znakova da te voli

znakovi-da-te-voli.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Nismo svi toliko glasni ili očiti kada su u pitanju naši osjećaji, a mnogima od nas često je teško izraziti te dublje emocije. Još ako je riječ o osobama koje su po prirodi šutljive, nekada može biti jako teško razaznati kakvi su njezini osjećaji zapravo. Zato si je svaka od nas sigurno barem jednom postavila pitanje - kako da znam voli li me ili ne ako ništa ne govori?

Image
Ljubav i odnosi

Kako znati da je seksualna napetost obostrana? Ovi znakovi ukazuju na to

Svi smo čuli za onu da su djela važnija nego riječi, a čini se da je upravo ta izreka nit vodilja mnogim muškarcima, koji će neke bitne stvari i emocije radije izgovoriti djelima nego riječima. Od raznih signala do govora tijela i neverbalne komunikacije, sve su ovo naizgled sitnice na koje trebaš obratiti pažnju.

shimmer fallback

Možda se prije opekao pa želi ići sporije, možda ti to ne govori iz straha od odbijanja, možda nikada prije nije rekao "volim te" ili je jednostavno pod pritiskom. Mnogo je razloga zašto još uvijek nije izgovorio te dvije čarobne riječi, ali postoji velika vjerojatnost da ti je na razne načine već pokazao da te voli. Muškarci ponekad mogu biti komplicirani, ali ako on radi ovih osam stvari, sve su to znakovi da te voli, samo ti još nije spreman to reći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Vaši poljupci su dugi i strastveni

Tko ne voli divan, strastven i dug poljubac? Ako ih on neprestano inicira i možeš osjetiti strast svaki put kad to učini, jasno je da se radi o nečemu što je puno veće od samog uzbuđenja kada je uz tebe - to je jedan od načina na koje ti pokazuje da te voli.

shimmer fallback

Smiješi se nakon što te poljubio

Svi se mi možemo slatko nasmiješiti nakon što poljubimo nekoga u čijem društvu uživamo, ali kada je riječ o osobi koju volimo, taj osmijeh ne skidamo s lica i zračimo kao nikad. Dakle, ako ga uhvatiš kako nakon vašeg poljupca smije istinski i iskreno, to je odličan znak da uživa u tvom društvu i da te voli.

shimmer fallback

Pažljivo te sluša

Iako možda ne govori mnogo kada je u pitanju vaša veza i njegovi osjećaji o njoj, činjenica da te pažljivo sluša dok razgovarate je nevjerojatno značajna. Može se nagnuti bliže dok razgovarate o važnim temama ili kimnuti glavom kad kažeš nešto, pokazujući koliko mu tvoje riječi znače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Zove te ili šalje poruke bez razloga

Ovo je nešto što ne rade baš svi ljudi kada su zaljubljeni, stoga nemoj shvatiti osobno ako on to ne učini. Ipak, ako to čini, to je znak da se osjeća ugodno s tobom u neromantičnim situacijama, kao i u onim očiglednim, te da misli na tebe tijekom dana i želi ti to dati do znanja tako što će te nazvati ili ti poslati poruku.

shimmer fallback

Često uspostavlja kontakt očima

Kad ste vani s prijateljima ili u nekoj drugoj situaciji, a niste jedno pored drugoga, on te često gleda u oči i smiješi ti se? Na taj način pokazuje kako, čak i kada vas dvoje radite različite stvari, on i dalje želi da budeš svjesna koliko mu je stalo do tebe.

shimmer fallback

Voli provoditi vrijeme s tobom

Ako primijetiš da sve voli raditi s tobom, čak i najnebitnije stvari, to može biti jako dobar znak. Na primjer, umjesto da samo dođe na večeru, on bi radije otišao s tobom u kupovinu namirnica kako biste vas dvoje mogli zajedno napraviti jelo. Takve jednostavne "kućanske" stvari pokazuju da on misli ozbiljno s tobom.

shimmer fallback

Kupuje ti pažljive darove

I ne, to ne mora biti komad nakita ili neki drugi skupi dar. Ali činjenica da ulaže trud da pronađe nešto što će ti se svidjeti i što doista odgovara tvojoj osobnosti znači da mu je jako stalo do tebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Stalno te dodiruje

Kad ste na javnom mjestu, stavlja li ti ruke na leđa kako bi te držao u blizini? Drži li te za ruku dok sjedite jedno nasuprot drugome u restoranu? Takvo nasumično zbližavanje putem dodirivanja pokazuje da želi održati fizički kontakt, a koji ne mora nužno biti seksualni, već samo dokaz da te voli.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.