Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Stvari u seksu koje muškarci potajno mrze

Uvjereni ste da znate apsolutno sve što vaš dragi voli u krevetu? Možda se varate!

Stvari u seksu koje muškarci potajno mrze
Budi najbolja verzija sebe.

Čak i ako imate veoma iskrenu vezu, muškarci ponekad prešućuju neke stvari vezane za seks (kao i mi žene, pa nećete mu valjda otkriti ako ste odglumili orgazam). On vam neće lako "izlanuti" koje mu poze ili aktivnosti ne odgovaraju. Upitajte ga nešto i očekujte: osmjeh, tišinu ili pretjerano brbljanje kojim ništa ne kaže, slijeganje ramenima i tvrdnje poput: "Sve poze su dobre", da bi nakon malo razmišljanja ipak zaključio da ipak možda postoje neke stvari koje ga baš i ne oduševljavaju.

Upravo o tim stvarima danas govorimo. Naravno, nismo svi mi isti i ne bismo smjeli generalizirati. Možda se vašem partneru baš dopada koja od ovih, ili čak sve, navedene aktivnosti i poze. Zato je u vezi i seksu najvažnija dobra komunikacija.

No kada su u pitanju statistike, one govore da muškarci zaista ovo ne preferiraju u krevetu (ili bilo kojoj drugoj lokaciji) te bi ih radije razmijenili za dobru i isprobanu misionarsku pozu ili njima toliko dragi oralni seks.

1. 69

Svakoj ženi koja se baš ne osjeća samopouzdano kada prima oralni seks, poza 69 može se činiti kao savršeno rješenje: ne morate toliko razmišljati o svom tijelu jer ste zaposleni pružanjem užitka njemu. No, mnogi muškarci smatraju kako se u ovoj pozi naprosto ne mogu koncentrirati na vaše potrebe i zadovoljstvo dok ih istovremeno oduševljavate svojim oralnim umijećem. Osim toga tu su i česti logistički problemi s ovom pozom, osobito ako postoji velika visinska razlika među vama (on je 1.95 m, a vi 1.59 m). To onda naprosto nije ugodno.

2. Igranje testisima

Koliko ste puta pročitali u seks savjetima da biste se, dok mu pružate oralni seks ili ručni rad, dobar dio vremena trebali posvetiti i njegovim testisima? Oni to obožavaju, zar ne? A zapravo ispada da bi oni puno radije, osim ako se zaista dobro ne razumijete u  tu zonu muškog tijela (i on vas je dobro istrenirao), to preskočili. Testisi mogu bili poprilično osjetljivi, a ako ne znate što točno raditi s njima to može izazvati neugodu, čak i bol. Zato, ili ga pitajte što mu odgovara ili potpuno zaobiđite.

3. Analni seks

Jako puno žena misli da muškarci često sanjare o analnom seksu sa svojom partnericom (a neki to zaista i čine). No prava istina je da jako puno muškaraca smatra da sve što prati analni seks (može biti neuredan, kompliciran i bolan – i za nju i njega ako nema dovoljno lubrikanta) naprosto nije vrijedno truda. Analni seks može biti privlačan jer je riječ o nečem što se još uvijek smatra pomalo tabu temom, no u praksi zahtijeva više posla nego li običan seks, pa samim time ima puno više mana nego li pozitivnih strana.

4. Gruba akcija sa ženom gore

Prije nego počnete komentirati kako je ovo totalna gluposti, dozvolite da pojasnim. Muškarac voli (jaaako voli) kada žena preuzme inicijativu i strastveno ga zajaši i zaista uživa i tome što radi. Do problema dolazi kada neke žene malo previše podivljaju i zamisle da su na rodeu, pa agresivno "jašu" bez razmišljanja što savijaju te postoji li šansa da slome partneru penis (a zaista postoji za šansa). Strastveno je više nego poželjno, no malo primirite strasti kada se previše razuzdate.

5. Obrnuta kaubojka

Velikoj većini muškaraca obrnuta kaubojka (i pogled na vašu stražnjicu dok ste na njemu) nevjerojatno je erotična, toliko da mogu svršiti u samo nekoliko sekundi. Problem je što ova poza može biti prilično"zeznuta". U ovoj pozi partnera možete ozbiljno ozlijediti ako se previše nagnete naprijed ili se previše zanesete i počnete pregrubo "skakati" po njemu. Zato krenite polako i stalno održavajte komunikaciju s partnerom. Tako ćete oboje uživati, bez straha od ozlijede.

Izvor: sheknows.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.