Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Mali penis, veliki užitak

Što kada ON ima maloga? Uz ove savjete, nećeš ni primijetiti to

Da naglasimo, veličina penisa nema nikakve veze s muškošću, a kako ćeš vidjeti u nastavku, mali penis ne znači loš seks. Štoviše, 'mališa' može biti pun iznenađenja

joanna-nix-walkup-1smjJxQNzOc-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Budi najbolja verzija sebe.

Imaš osjećaj da je priroda bila škrta kada je stvarala "alat" tvom dečku. Obdarila ga je muškošću - karakteran je, dosljedan, vjeran, ne komplicira, nježan i hrabar, no kada je o onim opipljivim stvarima riječ, ima vrapčića koji ti stane u ruku.

Umjesto da očajavaš i ljutiš se jer si, kako misliš, zakinuta na tom polju, a nemaš koga okriviti za to, potrudi se napraviti što možeš, odnosno potrudite se napraviti što možete, kako biste oboje uživali u seksu. Uvjerit ćete se vrlo brzo da veličina uopće nije bitna, da je fiksacija na velike penise produkt filmova za odrasle te da poveća alatka ne znači nužno dobar seks.

Image
Igre bez granica

Od fetiša na stopala do voajerizma: 5 najčešćih seksualnih fantazija

shimmer fallback

Bitna je energija među vama, a uz nekoliko jednostavnih trikova koje ćete primijeniti pod plahtama, više nikada niti jedno od vas dvoje neće posumnjati u veličinu. I zapamti, bolje vrabac u ruci, nego golub na grani. I pritom ne mislimo bolje išta, nego ništa, već ti želimo reći da bi mogla jako puno izgubiti pustiš li svog vrapčića da odleti, samo zato što ti se onaj golub na grani čini boljom opcijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Oslobod se megalomanštine

Ako i prije, no što do njega dođe, očekuješ da će seks biti loš, nema te sile i tog čarobnjaka koji će te dovesti do orgazma. Stoga, ukoliko vodiš ljubav sa svojim partnerom, a pritom želiš da ima dulji ili širi penis ili pak nekakav kava si vidjela u filmovima za odrasle ili na nekom plakatu, porazgovaraj sa svojim mozgom. Nauči ga da cijeni ono što ima. Da se razumijemo, to ne znači da ćeš se zavaravati da je vaš mališa velik i ignorirati realno stanje. To bi te odvelo u toksičnu pozitivnost. Umjesto toga, kada se uhvatiš u trenutku da žališ što mu nije veći, ponavljaj si misli poput ovih: "Sretna sam jer penis mog partnera ima moć podariti mi djecu" ili "Osjećam se nevjerojatno lijepo kada uđe u mene" ili "Ima konjske živce ići sa mnom po trgovinama i čekati me pred garderobom".
Na ovaj način tvoje će tijelo bolje reagirati na podražaj, a i ti ćeš se osjećati sjajno.

shimmer fallback

Koristite ruke

Ukoliko misliš da je penis jedino što može penetrirati i da se samo takva penetracija naziva seksom, uvelike se ograničavaš i uskraćuješ za užitak. Fisting ili seks u kojem koristite ruke nadoknadit će centimetre koji vam nedostaju. Pritom, to ne znači grubi seks na kakav možeš naletjeti dok vrtiš kanale u kasne noćne sate, već izuzetno intiman čin u kojem ć e on nježno ulaziti u tebe prstom, prstima ili šakom. Što god ti je ugodno. Naravno, i ti u njega, ako on to poželi. Pritom ne zaboravite koristiti lubrikant i ne štedite na njemu.

shimmer fallback

Analne igre

Analni seks može biti odlična opcija za one kojima je penis premalen. Dok analna penetracija s velikim penisom može biti bolna, za neke žene i nemoguća, mali penis je stvoren za ovu ulogu. Ako nikada nisi prakticirala analni seks, dobro je da prvo pokuša ući u tebe prstom, a tek onda penisom. Bez obzira na veličinu penisa. Prst je, mogle bismo reći, obvezna predigra za ovu vrstu seksa. Također, ne zaboravi na lubrikant i higijenu. I nikada, baš nikada nemojte prakticirati seks u kojem će prvo ući u tebe analno, a onda vaginalno jer riskiraš infekciju. Ili koristite kondome i mijenjajte ih kod ovakvog poretka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Poze

Poigrajte se pozama dok ne nađete one u kojima najjače osjećaš njegov penis. To će i njemu u tebi donijeti dodatni užitak. Primjerice, misionarsku pozu ćeš prilagoditi vašim dimenzijama tako da digneš noge u zrak, pošalješ ih prema jednom svom ramenu i prekrižiš ih. Osim što ćeš "suziti" vaginu, dodatno ćeš začiniti seks. Moraš priznati da je ova poza "opasnija" od klasične misionarske. Doggy je još jedna frendly poza za malene penise, kao i bilo koja s prekriženim nogama ili ona u kojoj sjediš na njemu.

shimmer fallback

Igračke

Postoje brojni alati koji će vam pomoći nadoknaditi centimetre. Seksualna industrija živi od toga. Tu su različite navlaka za penis, produžeci za penis i prstenovi. Prosurfajet zajedno inetrnetom i pronađite ono što vas veseli i što bi vam moglo pomoći obogatiti seksualni život.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.