Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Akcija pod plahtama

Ugodno s korisnim: U ovim pozama trošiš najviše kalorija

Provedeno je istraživanje u kojem su parovi tijekom seksualnog odnosa nosili narukvice koje su mjerile potrošnju kalorija. Pokazalo se da nekoliko poza itekako mogu doprinijeti mršavljenju i jačanju mišića

pexels-andrea-piacquadio-3763870.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Zima te ulijenila na svim poljima, kondicije nemaš, libido ti spava. On bi, tebi se baš i ne da. Čak ni Valentinovo niste prigodno obilježili, a to je bilo pred gotovo mjesec dana. Argument da je veljača imala samo 28 dana i da je to ipak nešto manje i nije neki, znaš i sama. Stoga umjesto da se izvlačiš na gluposti, a ustvari je jedini razlog što se ne pokrećeš, lijenost, iskoristi prve proljetne zrake sunca za buđenje, kako svoje seksualnosti tako i života općenito. Završio je zimski san, vrijeme je za akciju!

shimmer fallback

Želiš li potrošiti višak koji se nakupio oko struka i na bedrima, ali i obogatiti odnos sa svojim partnerom, pristupi problematici na najpraktičniji mogući način i "jednim udarcem ubij dvije muhe". Za ovaj vid rekreacije ne moraš trošiti novce na sportsku opremu i nove tenisice, poanta je da se svlačiš, a ne da se oblačiš. Donosimo ti poze u seksu u kojima je potrošnja kalorija najveća, a točno to ti treba. U pola sata možeš potrošiti i do 200 kalorija.

Image
Vruće igre

7 stvari koje su muškarcima potajno seksi kod žena

To je dokazano istraživanjem koje je provela stranica Golfsupport. com tako što je volonterima, riječ je bila o 112 heteroseksualnih parova, dala narukvice koje prate fizičku aktivnost i potrošnju kalorija te od njih zatražila da ju koriste dok se seksaju. Pokazalo se da su ove poze bile najučinkovitije. Ispada da tijekom polusatnog seksa možeš sagorjeti jednako kalorija koliko bi i 15-minutnim trčanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

'Butter churner' ili mlatilica za maslac

Ova poza dobila je ime po napravici za mlaćenje maslaca, a kad ju vidiš sve će ti biti jasno. Ili možda ipak neće? Tu smo kako bismo objasnile što ti je činiti i upozorile na moguće rizike. Butter churner je položaj za one fleksibilnije i vještije. Nikako ga ne izvodite ako imaš problema s kralježnicom. Ako nemaš, isprobaj ovu pozu koja će vam pružiti veliki užitak, ali i sagorjeti u pola sata čak 180 kalorija. Kod tvog partnera još više - 210.
Izvest ćete je tako da ti legneš na leđa, noge podigneš kao da radiš svijeću ili pozu u jogi koja se zove plug, no ostaješ s nogama u zraku, koje savijaš u koljenima. Rukama i ramenima se oslanjaš na krevet ili pod. Partner staje iznad tebe, prima te za noge i ide u čučanj te lagano penetrira. Bitno je da je nježan i da ima jake noge kako bi kontrolirao pokret.

Kaubojka

U ovoj jednostavnoj pozi potrošit ćeš u pola sata 180 kalorija, a bedra će to itekako osjetiti. Naime, radiš čučnjeve, ali s dodanom vrijednost. Partner ovdje ne troši ništa, on samo uživa. I neka, nadamo se da je zaslužio. Ubrzaš li tempo, potrošnja kalorija skače na 224.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Obrnuta kaubojka

Princip je isti kao i kod prethodne poze, samo sada partneru ne gledaš u oči, nego u stopala, a on ima pogled na tvoja leđa i stražnjicu. U ovoj pozi u pola sata možeš sagorjeti 137 kalorija.

shimmer fallback

Na nogama

U ovoj pozi jačate noge i ruke te mišiće trupa. Ako oboje stojite, žena će sagorjeti oko 30 kalorija, a muškarac 51 za deset minuta aktivnosti. Ako muškarac drži ženu u naručju cijelo vrijeme, potrošit će 65 kalorija, a žena 40.

shimmer fallback

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.