Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Iskre nježnosti

Slatke stvari koje žene rade, a muškarci (potajno) obožavaju

Ljubav je najljepša stvar na svijetu, a često zaboravljamo koliko su važne sitnice u partnerskom odnosu

profimedia-0280795525.jpg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Muškarci baš nisu toliko od riječi, znamo da oni više vole konkretan rad i vidljive rezultate u životu na koje mogu biti ponosni. Isto tako je i u ljubavi, većina muškaraca neće govoriti sladunjave riječi i stalno slati poruke voljenoj koliko mu nedostaje, ali to ne znači da muškarac ne osjeća ljubav i da ne primjećuje sitnice.

Image
Ljubav je čudo

Kad srce kaže DA: predivne, znanstveno dokazane činjenica o ljubavi

Bez obzira je li muškarac tek započeo ljubavnu vezu sa ženom ili je već u dugoj vezi postoje sitnice koje njegova voljena čini, a on ih obožava. Čak joj možda nikada ni neće reći koliko uživa u tome, ali će ju još zbog toga voljeti još više. A koje sitnice muškarci obožavaju, možeš pročitati u nastavku.

Ležanje na njegovim prsima

Nježnost bez riječi pravi je začin u vezi, dok ležite na kauču i gledate televiziju ili se odmarate nakon dugog dana, i jedan je od najboljih osjećaja. Iako muškarac to neće reći on uživa kada položiš glavu na njegova prsa i on te zagrli.

shimmer fallback
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Kada tražiš pomoć

Muškarci uvijek žele zaštititi ljude koje vole, a posebno su zaštitnički nastrojeni prema voljenoj ženi. Kada ona zatraži pomoć od njega znači da se osjeća sigurno, a to je njemu jako privlačno i posebno uživa u tome.

shimmer fallback

Kada činiš prvi korak

Iako to ženama neće priznati, muškarci često osjećaju veliki teret posebno na početku veze. Trebali bi prvi nazvati i često puno toga organizirati. No, naravno da se i oni pitaju jesu li previše nasrtljivi, šalju li previše poruka… Možda će previše razmišljati i uopće se neće javiti. Zato vole kada se žena javi i kaže svoje želje, a oni mogu više uživati i manje razmišljati.

shimmer fallback

Grickaš njegovu usnu dok ga ljubiš

Ovo je možda jedna sitnica, ali svakako može zagrijati strasti između vas. Uljepšat će svaki poljubac, ali i biti dio uzbudljive predigre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Stvarno ga slušaš

Žena najbolje znaju da slušanje nije samo pasivna aktivnost, za njega je potreban trud. Kada se njemu događaju važne stvari ili ima probleme budi tu za njega i pozorno ga slušaj, a on će to sigurno znati cijeniti.

shimmer fallback

Paziš na stvari koje voli ili ne voli

Kada žena jako pazi na ove stvari njezin partner će se osjećati posebno. Možda ga možeš iznenaditi i skuhati njegov omiljen obrok ili mu kupiti CD njegove omiljene grupe. Kada vidiš sjaj u njegovim očima znat ćeš zašto je ovo važno.

shimmer fallback

Često ga gledaj u oči

U brzoj svakodnevici i planiranju obveza mnogi parovi zaborave gledati se u oči. Zaustavi se i pogledaj svog voljenog, a zatim razgovaraj s njim. Ta sitnica pokazat će mu koliko ga voliš i koliko ti je važan.

shimmer fallback

Privrženost

Ne znači da stalno moraš skakati oko njega, ali male stvari poput nježnog hvatanja njegove ruke, grljenje u redu u trgovini bit će veliki znak privrženosti. Znat će da si jako ponosna na njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Planiraj izlaske

Dobra vijest je da nisu potrebne velike romantične geste da bi muškarac bio sretan, samo ponekad sve organiziraj i pusti ga da uživa.

shimmer fallback

Podsjeti ga na ljubav

Nikada nije lako prepustiti se i zaljubiti, a potrebno je i puno rada da bi veza između dvoje ljudi opstala. I baš zato podsjeti ga koliko ga voliš, s malim znakovima pažnje on će biti jako sretan. Stavi poruku u džep od jakne ili ga samo iznenada poljubi u obraz dok gledate TV. Ove male stvari će izmamiti osmijeh njemu (i tebi).

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.